Ahoj mám dotaz, zda-li má smysl upgradovat z 5S na SE? Je to veliký rozdíl, nebo ne? Popřípadě, jestli neznáte někdo nejlevnější výměnu baterie v Praze na 5S? Díky.
Za mě to je rozhodně znatelný rozdíl. Měl jsem 5S cca 2 roky, a ta výdrž byla bída, někdy jsem musel nabíjet i 2x denně. Po přechodu na SE je to super, když ho opravdu hodně využívám (hry, instagram, facebook), tak na konci dne mám pořád 20 -30%. Nezřídka se ale při běžném používání dostanu i na 2-3 dny.
Ahoj Davide.
Vsiml jsem si ze mas taky SE ve verzi gold.
Ja ted s nim resim prehrivani pri nataceni videa ve 4 k a video hovoru u messengera.
Myslis ze by jsi mohl aspon zkusit nahrat tak 3 minuty videa ve 4k? A napsat pak max teplotu? Nebo jestli aspon je vetsi teplo znat?
Diky 🙂Ahoj, tak jsem zkoušel jak FaceTime tak natočit video ve 4k cca 5-ti minutové, a je znát že je v horní části jak je procesor docela o dost teplejší. Myslím si ale že je to normální, 5S to dělalo taky. Aspoň nebudou v zimě potřeba rukavice. 😆
Jen znát? Tak to je ještě dobrý 😀
A teplo máš jen v horní části? Nerozpálí se pak celý tělo?
Myslíš že bys taky mohl stáhnout Battery Life: check internal battery statistics a po natočení (stačí 3 minuty) sem hodit nejvyšší teplotu a mA?
Moc dík za ochotu, vážím si toho 😉Jojo je teplejší jen nahoře, a naměřil jsem teplotu 33,1 a -785 mA (po 3min, 4k). Jaký máš hodnoty ty? 🙂
Zde to řeším https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/viewtopic.php?f=10&t=262
Můj šel i na 39 C, asi vadný kus 🙁
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.