Neví někdo jak dostat fotky z Iphone do PC?
Jednoduše, připojit iPhone k PC přes USB, ve složce tento PC se objeví iPhone jako disk, ťukni na něj, objeví se název "Internal Storage", ťuk, DCIM/100Apple a fotky, ty zkopíruj do PC kam chceš. Je jak kopírovat z Flešky. 🙂
Po pripojení iP k PC sa ti bude správať ako klasické úložisko, t.j. cez prieskumníka sa vieš doklikať až k fotkám. Osobne to ale riešim cez Dropbox, nakoľko na neho zálohujem aj veci z práce (používam tam aj 2FA). 😉
Jen taková poznámka, když připojíš iPhone přes kabel k PC s Windows, tak ho musíš odemknout (otiskem, nebo pinem), jinak se přes průzkumníka k fotkám nedostaneš.
Dík za odpověď, ale přes průzkumníka vidím jen asi pětinu fotek, na zbytek fotek se přes průzkumníka nedostanu.
Tedy zajímá mě metoda jak se dostat k tomu zbytku, abych je nemusel posílat po jedné e-mailem z telefonu do PC. Zdá se mi to dosti složitý způsob.
Zatím všechny telefony co jsem měl, tak s tím nebyl problém, přetahovat přes průzkumníka fotky do PC a zase obráceně, ale u iPhone to nejde.
Ještě pro doplnění iTunes mám také, ale tam není jediná záložka fotky. Je tam hudba, filmy knihovny a pod, ale ne fotky. Asi je to nějaký záměr, že se nemá člověk dostat k fotkám, ale nevím jaký.
Použij iCloud.
Stáhni si iCloud pro windows ze stránek Apple a pak si tam jen vyber synchronizaci fotek a označ všechny roky...A jinak úložiště iPhone, které vidíš přes pruzkumníka je rozdělené do několika části, v té složce DCIM by jsi měl vidět více složek, zkus je projít všechny... 😉
Složky přez průzkumníka jsem prohledal, už jsem došel tak daleko, že jsem z nich skoro všechny fotky smazal, ale v iPhonu jsou ještě další složky a ty v průzkumníku nevidím. Vím že tam jsou jelikož jsem si stáhl nějakou demo verzi pro ovládání fotek v iPhonu a tam je vidím ty složky i ty fotky ke kterým nemůžu přes průzkumníka. Ale demo verze je jen na přetažení 10fotek a placená verze je za 60dolarů, to se mi zdá dost ujeté, kupovat si ještě další program na tak stupidní věc jako stáhnout fotky.
iClaud je momentálně nedostupný. Včera jsem si ho stáhl a instalace neproběhla skončilo to hláškou, že instalační balíček je neúplný a nebo poškozený. Opakoval jsem stahování i instalaci a vždy stejné.
Dnes je stažení iClaudu nedostupné na stránce je error.
Tak ještě teď koukám, že iCloud je jen na iOS 8 a vyšší já mám iOS 7.
Chci ten telefon zahodit a pořídit nový, ale chci z něj dost ty fotky.
Zbytek fotek si posli mailem, nebo vyuzij nejake internetove uloziste, treba Google Drive.
Golias46 píše:
Jednoduše, připojit iPhone k PC přes USB, ve složce tento PC se objeví iPhone jako disk, ťukni na něj, objeví se název "Internal Storage", ťuk, DCIM/100Apple a fotky, ty zkopíruj do PC kam chceš. Je jak kopírovat z Flešky. 🙂To takto funguje? Me to v te slozce nikdy nic neukazalo 😀 Jsem uz z toho tak spatnej, ze snad brzy iphone vymenim za jiny telefon.
Ted se placam s icloudem tak, ze se mi ani v telefonu nechteji spustit videa, akorat se tam ukazuje vykricnik, ktery pise, ze chyba stahovani.Dokazal bys mi s tim trosku poradit? Muj kontakt : Richi.Jasek@seznam.cz
Kdyz pripojis telefon pres USB k pc a je odemknuty tak v Tento pocitac nebo pruzkumnik staci kliknout pravym na telefon ktery tam vidis jako disk a potom zvolit moznost importovat fotky a videa 😉
Není to pravda, ta je asi někde uprostřed. Fotky ve složce s zobrazí až když tě tel. vyzve zda důvěřuješ PC.
Ale ve složce pak stejně nejsou všechny fotky a videa které v telefonu vidíš. to tak prostě je. Ani nejsou vidět všechny složky galerie ale jen některé.
tak to prostě je, někdo to špatně vymyslel a už to tak zůstalo.1) Poprosil bych ve svém okolí někoho s ukončenou základní školní docházkou s macOS aby mi to z telefonu vytahal a nahrál na flashku.
2) Pokud už nemůžu na iCloud, nainstaloval bych si Google Fotky (Dropbox, prostě něco) a nechal to tam přehrát.Pripojis tel . K macu
Otevres fota > Kliknes na tel . Importovat Ze zarizeni a pak zvolit kam
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.