Tak od soboty jsem majitelem Ip SE :ugeek: Jelikož je to můj první iphone, ještě tu o mě uslyšíte s prosbou o rady Ale k věci. Zkoušel jsem přes messenger zahájit video hovor a během pár vteřin začal SE strašně topit na zadní straně (vrchní část) Je toto normální? Totu funkci sice nevyužívám, ale později chci využívat facetime a držet rozpálený mobil není zrovna pohodlný a určitě mu to i neprospěje. Je toto snad na reklamaci? U předchozího mobilu ani tabletu (s androidem) to nedělalo... Dík za každou reakci/radu.
Stáhni si aplikaci Battery Life: check internal battery statistics a napiš, jakou teplotu bude iPhone po hovoru mít.
Tak normalne baterka ukazuje 30 C.
Po minute pouzivani messengeru stopne na 34,1 C
Coz sem myslel ze bude vic, ale zadni vrchni cast stejne na tuto teplotu je dost horka.Po 90 vterinach.. 35,7 C
Ty mA asi nebude normalni, kdyz normalne je kolem 114 aMNo, je to trošku nad normál. Jako první bych zkusil hard reset NÁVOD ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=iacK8Z2_rcE.
Pokud ani to nepomůže, udělej restore přes itunes a nastav ho jako nový iPhone. Až potom bych uvažoval nad reklamací.Tak po resetu pořád stejné.
Teď zkouším obnovu přes iTunes. Stáhla se 1,9Gb aktualizace a po rozbalování softwaru vyskakuje chyba 4005 a 21Tak nakonec jsem to zkusil na jinym PC sice na poprvy vyskocila chyba ale na podruhy to slo.
Jinak baterka hreje porad. Vyzkouseno opet video hovor 90 vterin.
Hned jsem spustil Battery life, po chvilce se baterka ale jeste vic rozpalilaTak po nahrani 3 minut ve 4k teplota pres 39 C
Pal 3 minuty v 720p
Takze IP nejspis na reklamaci, ze? 😕Jak to vlastně u Applu funguje? Kupoval jsem to v iStylu, tak stačí tam přinést mobil a říct závadu?
Nebo bych měl tyto teploty doložit? Dostává se hned nový mobil nebo se to posílá na ověření?
Teoreticky mobil jsem kupoval v pátek, tedy bych ho mohl do 14 dnů vrátit.. 🙄Zajdeš do jákéhokoli autorizovaného servisu. Dáš tam mobil (záruční list apod. nemusíš), oni ho vezmou, a do týdne je většinou zpět nový, pokud se to prokáže. Zažil jsem taky, že jim to trvalo jen 3 dny.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.