Zdravím, Viete mi poradiť či sa dá a prípadne ako vyčistiť fľaky na na zadnom kryty iphone 7 čiernej farby? Z tenkého obalu, ktorý mal výrez okolo jablka - kruh, mi tam aj ostal ten kruh, plus po celej zadnej strane mám drobné fľaky. Zošuchaný ani poškodený pádom nie je. Ďakujem
Nedáš to dole ničím, robia to lacné čínske kryty. 😉
Já teda na SE jsem měl světlý kruh od výřezu na jabko, potom jsem telefon nosil asi měsíc bez krytu a celkem to zmizelo, ale z některých úhlu je to vidět i teď. Jinak kryt mám asi za 700kč z Koreje😉. A aby jsem si nemusel kupovat nový bez díry, tak jsem jablko přilepil kouskem izolepy a plastu a zatím to funguje dobře 😀
Jinak nevím jestli máš ten samej problém, jestli můžeš tak pošli fotku jak to vypadáLukáš píše:
Nedáš to dole ničím, robia to lacné čínske kryty. 😉Noo jeden lacný bol, ostatné nie, myslíš že je to vážne tým?:|
Asi to nejspíš způsobyly mikročástice prachu,které se můžou pod obal dostat a ty obrušují povrch mobilu.Sem tam sundám kryt a mám tam pěkně naděláno,ale mám iP 8 a sklo na zádech by mělo být odolnější vůči tomu 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.