Ahoj, mohli by jste mi doporučit bezd. nabíječku pro Iphone 8 ? Cena nehraje roli pokud bude kvalitní, moc se v tom nevyznám... Díky za rady.
Ja používam nabíjačku z ebay/aliexpress a som spokojný napríklad baseus značka je fajn za cca 10-12e a je super.. v prílohe dávam linky ktoré mám a som s nimi spokojný ..
Já se svým iPhone 8 používám 7.5W Belkin Boost Up a myslím že je to nejlepší volba na trhu, nejenom kvůli tomu že je od renomované značky, ale navíc vypadá vážně hezky.
Nabízí nejvyšší možnou rychlost nabíjení kterou iPhony nyní zvládnou. Můžete si ji zaregistrovat na belkin.com a získat tak prodlouženou záruku a máte krytí proti poškození až na 2 000 €. Dokáže vás upozornit, když na ní například položíte klíče (tzn. chrání se proti poškození) a také hned vidíte že se iPhone začal nabíjet (i kontrolkou, nejen na obrazovce iPhonu...), má protiskluzové podložky na spodní straně i protiskluzový kruh na vrchu pro iPhone. Je k ní i adaptér do zásuvky a kabel, takže nemusíte nic dokupovat, ani používat svůj lightning kabel...
Koupit si ji můžete přímo v Apple Online Storu nebo u Premium Resellerů.Takže abych to shrnul je hezká, bezpečná, chytrá a v případě malfunkčnosti jste "pojištění".
(K předchozím příspěvkům bych jen rád řekl, že šetřit na příslušenství k telefonu za více než 20 tisíc mi přijde jako naprostá blbost.)Nabíjačku z ali by som rozhodne na iP nepoužíval, Belkin je ale dobrá voľba 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.