Zdravím, před par dny jsem zakoupil iPhone SE a začínám poznávat svět iOS. Mám nainstalovanou vyvojarskou verzi iOS 12 a vše bylo v naprostém pořádku. Pak jsem objevil app Zdraví a na ni jsem našel kroky za poslední dva dny. Nic méně aplikace přestala nyní zobrazovat kroky a kilometry a ukazuje pouze klidovou a aktivní aktivitu. Dle všech návodu odtud i ze serveru Apple jsem ji zkoušel opravit a vše je nastaveno jak má byt, nic méně to nepracuje. Pořadí někdo?
Když chceš, aby ti fungovalo vše tak, jak má, nestahuj si vývojářské BETA verze (ani Public BETY) nových iOS, ale vystač si, jako 95% ostatních, s iOS 11.3.1 / 11.4.
Já bych do risku s vývojářskou verzí do mobilu, který mám tak krátce rozhodně nešel, hýčkal bych si ho na aktuálním iOS a do nějaké BETY bych se pouštěl až za rok.
S tím, že něco nebude fungovat na nedokončeném výrobku, musíš počítat. To jediné, co s tím můžeš udělat, je, že to ohlásíš, a pokud to je závažný problém, který má více uživatelů, v další BETĚ to opraví.Mě by zajímalo, proč tyto beta verze vypouštějí do světa když to nemají doladěné.
Je to vývojářská (developer) BETA verze, která slouží výhradně pro vývojáře. To, že se dostane k široké veřejnosti není chyba Applu. Apple vydává vývojářské / public verze kvůli počtu uživatelů – víc hlav víc ví, víc očí víc vidí. Vývojáři posílají feedback Applu, který opraví chyby a po mnoha opravách vydá další betaverzi.
Jenže já tu vyvojarskou verzi mám od začátku a normálně to na ni fungovalo 🙂 proste to přestalo měřit z ničeho nic
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.