Dobrý den, nesetkal jste se někdo s problémem, že vám nešly mobilní data? Stále dokola mi to píše, že se snaží připojit, ale nedaří se. Na simce mám sice jen základní balíček dat a ke konci měsíce mi vždy spadne rychlost, ale na předchozím telefonu (Samsung) mi to vždycky šlo a nikdy nebyl problém s připojením. I když mi spadla rychlost, tak posílat zprávy na whatsapp či messenger mi šlo normálně. Nevíte, v čem by mohl být problém ? Mobilní data zapnutá mám. Děkuju. L.
Dnes už po vyčerpání dat operátor data úplně vypne. Dříve je zpomalil ale teď už ne. Teď si musíte prikoupit jinak vám nejdou do dalšího zuctovaciho období.
Děkuji za odpověď. Vtip je právě v tom, že když dám sim zpět do Samsungu, tak tam mi to normálně jde. Tak nevím....
To je divné. Jít by to nemělo. Nemáte Samsung připojeny k Wi-Fi?
Myslím, že data vypíná pouze O2. Ostatní operátoři zpomalují, ale nejsem si jistý na 100%. Jinak bych zkusil restart, obnovu nastavení, obnovu iphonu a když ani jedno nepomůže, tak servis/reklamace
dobrý večer, omluvám se pokud píšu špatně - zatím se tu moc neorientuji - mohu se zeptat jak to u Vás dopadlo s daty ? Mám momentálně podobný problém - z ničeho nic mi na Iphonu 7 přestaly fungovat mobilní data - rok vše fungovalo bez potíží, u operátora jsem se informovala, dat mám stále dost ale na telefonu nejdou ... nastavení je dle pokynů na vodafone.cz správné,ale jakmile odpojím wifi tak se nikam na netu nepřipojím 🙁 nemáte někdo tip co s tím je ? je to na reklamaci ? děkuji za jakoukoliv odpověď.
Spatne se prenasi Nastaveni od operatora > Nastaveni > obecne > dole obnovit > vsechny Nastaveni , pokud nepomuze tak Nastaveni > mobilni data > Volba mobilnich dat > mobilni datova sit > pokud tam nic neni tak uz vite kde je problem , zavolat na operatora aby poskytnul Nastaveni a nebo google
Máme stejný problém.. iPhone7, Vodafone.. Data jsou zapnutá, ale internet funguje pouze na wi-fi. Když vložíme SIM do jiného telefonu, tak vše funguje normálně..
K předchozímu příspěvku: pokud se data vyčerpají, Vodafone je nevypne, pouze zpomalí (máme Vodafone celá rodina)..
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.