V létě jedu na dovču k móři a uvědomil jsem si že když jsem vyměnil 5s za X tak rázem nemám s čím blbnout ve vodě. Na stařičký 5s nebyl problém sehnat za 20£ (cca 500Kč) celoplastový vodotěsný pouzdro s certifikací do 50m. Ovšem na Xko je to problém. Googlil jsem cca hodinu a nic za rozumnou cenu jsem nenašel (rozumná=max 1500Kč) Nevíte někdo o něčem?
Co takhle Lifeproof? Nevím, jestli vyrábí i pro iP X, ale beztak, že ano 😀 před pár dny mě napadl podobný problém, jak budu chránit X u moře... ale s Lifeproof mám super zkušenosti (nošen kdysi na 4s a jedinou nevýhodou bylo, že když člověk ztratil redukci na sluchátka, tak určitý typ nešel zapojit 🙁 ale nyní tento problém odpadá 😀 ).
Já zkusím toto: https://www.explosion.cz/apple/iphone-x/kryty-iphone-x/
Ta cena je taková, že to za pokus stojí. Psal jsem jim a výrobce prý uvádí ponor do 10 metrů. Tak uvidím
Twisi píše:
Já zkusím toto: https://www.explosion.cz/apple/iphone-x/kryty-iphone-x/Ta cena je taková, že to za pokus stojí. Psal jsem jim a výrobce prý uvádí ponor do 10 metrů. Tak uvidím
Já měl podobný na 5s a vodu jsem s ním neriskoval. Nějak jsem nevěřil té gumce dole co kryla lightning conector.
ARA píše:
Co takhle Lifeproof? Nevím, jestli vyrábí i pro iP X, ale beztak, že ano 😀 před pár dny mě napadl podobný problém, jak budu chránit X u moře... ale s Lifeproof mám super zkušenosti (nošen kdysi na 4s a jedinou nevýhodou bylo, že když člověk ztratil redukci na sluchátka, tak určitý typ nešel zapojit 🙁 ale nyní tento problém odpadá 😀 ).Hele dobrej nápad, ale za 70£ (cca 2000Kč) vodotěsné jen do 2m. Potopím se hlouběji na jeden nádech 😎
Jinak já měl na 6s Thule x5 a tam bylo myslím do 5 metrů na neomezenou dobu.. Stál 2500,- a zjistil jsem, že ho opravdu využiju jen na dovolené. Proto jsem zkusil tady to levný a uvidím co příjde. Pak napíšu
Takže jak jsem slíbil. Obal dorazil v pátek, ovšem poškozený (vyfotil jsem to a poslal mailem), obratem jsem dostal odpověď s omluvou a ať obal vyhodím, že mě posílají nový. Dnes norazil, test s ubrouskem asi 4 hodiny pod vodou ve vaně prošel na jedničku, pak jsem ubrousek vyměnil za telefon a zkusil vyfotil pár fotek pod vodou. Telefon je suchý, uvidíme jak bude pouzdro fungovat při delším používání atd., ale zatím mě mile překvapilo.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.