Zdravím, kde v iphonu vypnu nesmyslnou funkci, že se mi automaticky ztlumí jas když jsem s telefonem venku na sluníčku? V nastavení mám automatický jas vypnutý. Opravdu pak skoro nic není vidět na displeji.....
Já nevím, ale myslím si, že iPhony takovou funkci ani nemají. Automatický jas naopak na slunci zvýší jas aby bylo něco vidět.
Mates_ píše:
Já nevím, ale myslím si, že iPhony takovou funkci ani nemají. Automatický jas naopak na slunci zvýší jas aby bylo něco vidět.Tak u mě se děje přesnej opak... Na slunci se jas sníží a ve tmě zvýší... ❓ ❗
Vyzkoušel jsi restart? Pokud nepomůže tak smazat a obnovit ze zálohy a pokud ani to, tak smazat iPhone a nastavit jako novej. Kdyby nic z toho nepomohlo tak asi reklamace, pokud je ten telefon v záruce.
Když vnitřní teplota zařízení překročí normální provozní rozsah, zařízení se pokusí teplotu regulovat, aby uchránilo své vnitřní komponenty.
Když vnitřní teplota zařízení překročí normální provozní rozsah, zařízení se pokusí teplotu regulovat, aby uchránilo své vnitřní komponenty.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.