Dobrý den lidičky, zrovna před 5-ti minutama se mi strašně začal sekat můj iPhone 8, při pokusu o vypnutí wifi, který se ani po několika pokusech vypínání v ovládacím centru nepovedlo, načež jsem to zkusil přes nastavení, a aplikace nastavení nereagovala ( jenom bílé pozadí ). Povýpínal jsem manúalně všechny aplikace a uzamknul jsem mobil, na to jsem zkoušel odemknout mobil přes uzamykací tlačítko, ale obrazovka vůbec nereagovavala, homebutton sice reaguje, ale obrazovka se pořád nerozsvítila. Při pokusu vyvolat o SOS se taky nic nestalo ( lock + volume button ). Tlačítko na přepínaní mezi zvukem a vibrací fungovala ze začátku, teďka taktéž nereaguje. iPhone se malinko zahřívá u apple loga a iTunes nerozeznala iPhone připojený k počítači. Poprosil bych Vás o nějáké rady Mám mobil nechat úplně vybít ? Předem děkuji
Zkus podržet tlačítko on/off spolu s homebuttonem, do cca 20 vteřin by se měla objevit bílá obrazovka s logem jablka a telefon normálně naskočí.
Má iPhone 8- musí restartovat tím, že:Stiskněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti, poté jej pusťte a to samé udělejte s tlačítkem pro snížení hlasitosti. Poté držte boční tlačítko, dokud se zařízení nerestartuje. Všechna tato tři tlačítka by měla být stisknuta v co nejkratší možné době.
Sorry nechtělo se mi to psát tak jsem to zkopíroval z jednoho článku
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.