Ahoj, na svém iPhonu mám v kondici baterie 98%, což už mi přijde divné vzhledem k tomu, že je kupovaný v lednu. Z tohoto důvodu jsem si stáhnul aplikaci battery life, která ukazuje stále 100%. Tudíž teď nevím čemu věřit. iPhone nabíjím šetrně podle všemožných rad. Vím ze existuje aplikace coconutBattery na Mac, který ale nemám
To by tak cca odpovídalo - mi na 7+ ukazuje kondice 88 % a battery life 90 %. Ono záleží spíš kolik cyklů jsi za toho čtvrt roku stihl
Bohužel mě nenapadá aplikace, která by uměla spočítat počet cyklu 🙁 Kamaradovo 7+ má právě po roce 97%, proto jsem byl optimistický a doufal jsem že mi vydrží 100% dlouho, a ne že mi teď během měsíce zmizí 2% 😀
Já mám těch 88 % po cca 20 měsících. Takže mi to vychází okolo těch 2 % za 3 měsíce
Ahoj, já po roce používání na SE mám 96%podle kondice baterie a 98,5%podle Battery Life,taky jsem z toho byl špatný, Protože mi různé aplikace ukazovaly 100-99% a to jsem se o baterky staral podle rad co nejlépe a pak člověk zjisti 96%, ale přijde mi to normální. Mě teda vychází 1% na měsíc
Právě, člověk se o to stará, aby to zařízení nějakou dobu vydrželo a nakonec zjistí, že má horší statistiky než člověk, kterej se o to vůbec nestará, při nabíjení nedodržuje žádná šetrná opatření atd...to mě pak trosku naštve no 🙂 😀 S tima procentama uvídíme jak to bude pokračovat, přece jen je to pořád beta ta kondice 😎
Od prosince 96% kapacity baterie (iP8) a 63 cyklů nabití.Prográmek iBackupBot.
Ten ibackupbot je pouze na Mac nebo i klasické PC? 🙂 Tich 96% ti ukazuje ten program nebo Kondice baterie? 🙂 Díky 🙂
Mám ho na win 7.Těch 96% je z kondice baterie v mobilu 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.