Ahoj, hledal jsem a nenašel podobný problém, mám ca 1 rok iphone SE a z čista jasna se mi v pravé vertikální polovině displeje objevil nažloutlý pruh ( od shora dolu na pravé polovině). Restart nepomohl, aktualizace nová není, nikde jsem s ním nepraštil. Netušíte co se stalo, je-li to třeba sw a aktualizací se to opraví, nebo je to na oprávněnou reklamaci. Mám asi 6. Iphone a nikde jsem se s tímto nesetkal. Díky za názory
Vyzkoušej čistou instalaci přes PC. Pokud nepomůže, tak by jsem se odkazoval na servis. 😉
Nevyzkoušel, ale zkusím tedy.
Myslíš tovární nastavení a pak obnovení ze zálohy předpokládámano ale stáhnout čistý instalační balík z internetu a přes itunes ho nahrát do telefonu potom to až obnovit v prvním nastavení telefonu. To už pak i uvidíš jestli tam je nebo není (ten proužek).
díky zkusím a dám echo.
Ještě mne napadlo...co je to čistý instalační balík z internetu?
To nestáhnu asi přes itunes...nebo ze zálohy, to je něco jiného ne?
DíkyTak to bohužel nepomohlo 🙁
Žlutý pruh je stále vertikálně po levé straně displejeAhoj, toto vyrieši jedine návšteva servisu. Pravdepodobne bude stačiť len odpojiť a znova pripojiť flexy od LCD k doske 😉
Co mi zbývá:(
Tel je v záruce, tak snad opraví jako záruční opravu
Aha, tak není v záruce, byl do 15:1., koupil jsem ho na IČO, takže jen 12 měsíců:(
NjnPokud jsi ho neotvíral, tak nevidím důvod proč by ti to neopravili... Tam jde spíš o to, že budeš určitý čas bez něj 🙂
Neotevíral, kupoval jsem ho v mobilní pohotovosti u Anděla, poslal jim emailem fakturu a screen orazovky s pruhem, řekli, ať donesu a že zdarma půjčují jiný telefon po dobu opravy.
Tak to mne mile překvapilo a potěšilo.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.