Zdravím, mám 3 měsíce starý iP 6, kondice baterie je 100%, ale musím co čtyři hodiny nabíjet. Nic extra nedělám, WhatsApp, surfování přes wifi. Mám iOS 11.3, nevím čím to může být. Mám šanci to vyreklamovat? Díky za odpověď.
Ahoj, skús sa pozrieť na lokalizačné služby, možno tam máš nejakú appku, ktorá je na tom dosť závislá - prípadne vypnúť na 1-2 dni tie služby úplne a sledovať čo sa stane.
Ďalej môžeš skúsiť používať automatický jas (alebo ho aspoň znížiť na polovicu), vypnúť Osviežovanie aplikácií na pozadí (niektoré appky nemusia ale fungovať korektne). Osobne si myslím, že šanca na vyreklamovanie pri 100% kondícií batérie je minimálna, i keď v tvojom zariadení môže byť výrobná chyba, ktorá sa prejavuje zníženou výdržou batérie, nebol by si prvý ani posledný. 😉Dík za tip, aktualizace na pozadí mám vypnutý, jas pod polovinu. Snažím se šetřit jak to jde, ale jak jsem psal, nabíjím třikrát denně...
Záhada.Díky za odpověď.
Prípadne si urob zálohu na iCloud, choď do Recovery modu a vykonaj čistú inštaláciu. 😉
Zálohu na iCloudu mám, ovšem jak na Recovery mode netuším, jsem v iOS začátečník....
Přesto díky, zkusím to dohledat. ❗
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.