Zdravím vážení, zajímalo by mne, jak moc velký problém se zprovozněním iPhonu (4S) měla, kdybych si jej objednala ve státech nebo v Británii... Bude mi tady fungovat? Co bych musela udělat pro to, aby fungoval? Kdyby někdo poskytl +/- objednávky ze zahraničí, nezlobila bych se. A pokud bych se rozhodla pro koupi ze zahraničí, jak moc mohu důvěřovat eBayi? Resp. kdo má zkušenost a případně by poradil s výběrem prodejce? Jsem docela neznalec, co se těchto věcí týče, tudíž vážně ocením Vaše rady a zkušenosti. více: dự án 17 phạm hùng, dự án iris garden, dự án athena kim giang Předem díky
iPhone 4s kup u nás. Cenově je za hubičku a nemusíš se obávat jestli ti přijde budík v balíku.
4s by som už rozhodne nekupoval, neviem či sa ti to aj oplatí..keď už, tak minimálne 6s.. 😉
Nevím jak přesně ho budeš využívat ale jeden mám doma s originálním balením krabička, adaptér, kabel , bez sluchátek jinak vše ok s novou baterii ve stavu 9,5/10 plně funkční 🙂 Ale taky si ho nechám zaplatit 🙂 Jinak byla to cz distribuce myslím že zakoupen u T-mobile. Chtěl jsem ho do sbírky ale myslet na to abych ho jednou za čas nabil není nic pro mě 🙂 Takže se postupně zbavuju
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.