Zdravím, mám nový iPhone, ale hodinky zůstaly stejné (od loňska byly spárovany s mým tehdejším iP 6). Včera jsem hodinky od sterého iPhonu odpárovala, než jsem dala iPhone do továrního nastavení... večer jsem rozbalila nový iPhone a hodinky spárovala s ním, vše se zdálo být OK. Ovšem dnes jsem si všimla, že mi hodinky pořád ukazují, že nejsou napojeny na iPhone (a opravdu, když jsem dala Bluetooth, tak hodinky nebyly "conected")... tohle jsem spravila již několikrát za dnešek, ale hodinky se pořád chovají jako by nebyly v blízkosti telefonu- a např. v aplikaci Activity se data z hodinek nesynchronizují do telefonu (na druhou stranu však v kalendáři jsou všechny události z telefonu, i když mi příjde mail, tak se hodinky ozvou stejně jako telefon)... ještě se mi však nastavil jazyk hodinek jako anglicky, když jsem ho chtěla změnit na češtinu v aplikaci Watch, vyskočilo na mě tohle: Nelze se připojit k Apple Watch. Ujistěte se, že jsou vaše hodinky poblíž a nabity. Neví prosím někdo, kde může být problém? Děkuji za jakékoli tipy, jak to opravit
A není problém v kompatibilitě? Jakou verzi iOS a WatchOS máte?
Mám iOS 11.2.6 a watchOS 4.2.3 (model hodinek je ta vylepšená 1. generace). Ještě možná dodám, že hodinky byly po spárování obnoveny ze zálohy.
riesil som rovnaky problem, treba dat hodinky ako nove, nie zo zalohy a vsetko bude fungovat ako ma.. 😉
Byl vyzkoušen reset nastavení přímo na hodinkách ?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.