Pro: Lehký Tenký Displej je 16:9 - 90% videí je přes celý displej Rychlost Netřeba cokoliv nastavovat a řešit, téměř vše funguje tak jak má i po 3 měsících bez restartu nebo vypínání aplikací Nezaznamenal jsem jediné "zaseknutí" po celou dobu používání ani mini Nejlepší kvalita hovorů více: park residence 41 lê văn lương Proti: Baterie by mohla vydrzet o něco déle Cena měla být od začátku stejná jako u předchozích generací Černá varianta je náchylná na poškrábání proto mám bílý O něco slabší signál než konkurence Shrnutí: Předem upozorňuji, že následující psaní je spíše srovnání se Samsungem Galaxy S3 než recenze. Jako předchozí telefony jsem měl iphone 3g a 4 a dlouho jsem se rozhodoval jestli iPhone 5 nebo SG S3 nebo SG note 2. Strávil jsem dost času porovnáním a rozhodl se pro iPhone 5 z těchto důvodů: Po nějaké době používání se android seká a je potřeba čistit paměť', restartovat, a řešit nastavení i přes lepší tech. Specifikace Samsungů. Internet, spouštění aplikací je pomalejší někdy více, někdy méně vǔči S3 Na iPhone silnější, rychlejší a přesnější GPS. Nadáváte tu na hliník ale oproti plastu nesrovnatelně lepší. více: iris garden mỹ đình Design. Ovládání jednou rukou. A teď displej mi přijde mnohem lepší- na Samsungu jsou vidět pixely a nazoomovaná fotografie či int. Stránka vypadá na iPhone mnohem lépe. To byl hlavní důvod pro iPhone. Kvalita hovorů půjčte někomu iPhone 5 i S3 ať Vám zavolá a uvidíte ten rozdíl v kvalitě hovoru. Chvíli mě lákala velikost displejů, ale po nějaké době používání zjistíte že je musíte často ovládat oběma rukama, jsou těžké a nekomfortní. Prostě jsou to pádla. Lepší možná, tak prohlížení pdf a jiných dokumentů, ale radši tyty výhody oželim než u sebe nosit plastové těžké pádlo, které se musí "čistit" aby správně fungovalo. Baterie při standartním užívání je na S3 vyšší, ale!!! Zkoušeli jsme s kolegou výdrž při hraní GTA4. Za prvý na S3 se musela pročistit paměť a povypínat app, aby se hra nesekala. iPhone vydržel déle, ale jen v řádu minut přesto, že se nemusela ukončovat žádná app nic. i se GTA načetlo na iPhone rychleji. Kolega byl naštvaný myslel že vyhraje a pak se jen vymlouval. více: dự án 17 phạm hùng Takže v kategorii telefonů (smartphonů) říkejte si tomu jak chcete pro mě není Samsung pro iPhone konkurence, ostatní telefony jsem nezkoušel, ale stejně je všude android.
TWF
To jste tuhle "recenzi" zapoměl před 5ti lety vydat?Super užitečná recenze. Tuším že za 5 let vytvoříš nějakou na iPhone 8 ?? 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.