Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte taky problém s tím, že ve aplikacích a hrách se prostě někdy iPhone zpomalí a celé dění v aplikaci, hře je jako ve slowmotion. Diky za každou odpověď nebo radu jak to vyřešit.
Ahoj,
děje se mi to pouze u hry Rider a tuším při spouštění některým reklam, taky nevím proč to tak je. Mám iPhone 7, 5S, SE a děje se to u všech zmiňovaných, možná špatná optimalizace od vývojáře.RIDER ani už nemám.Protože mě to dělá i u některých jiných her. I jsem cely ip reinstaloval a nic
Já pokaždé ukončil zbytečné app a potom to zas běží plynule. Možná plná RAM.
Aplikace zavírám neustále jsem na tento zlozvyk naučený z androidu ze kterého jsem nedávno přešel. I když hru, aplikaci restartuju tak to nefunguje. Občas zkusím restart telefonu, ale i to nepomáhá.
Ahoj, já tedy hry nehraju, ale iPhone SE se mi seká už v animaci při odemykání. A pak v aplikacích, kde se roluje nebo je nějak graficky náročnější. Také jsem z Androidu zvyklý aplikace killnout, takže plnou RAM to asi nebude. Když si vezmu, že můj starý iPhone 5C funguje s iOS 10 doteď plynule, dost mě to štve. Uvažuju, že ho reklamuju.
Já právě mam na to sekání štěstí, že se mi to u odemykani stalo jen max 1 denně , ale jediná věc co me štve je to ze skoro v jakékoli hře nebo aplikaci se to začne zpomalovat. Sice to dělá jen někdy, ale i tak do dokáže naštvat,když člověk neco potřebuje a animace v aplikaci trvají 5-10s. To bych radši aby se mi sekala animace při odemykani 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.