Ahoj, rád bych se zeptal majitelů iPhone SE, jestli se jim taky občas seká grafika při odemčení iPhonu a při rolování v některých aplikacích. Mluvím o cukavém pohybu, snad chápete co tím myslím. To cuknutí animace při odemknutí iPhonu se mi děje někdy od verze iOS 11.1, takže už pár měsíců. Od té doby jsem jednou promazal iPhone bez obnovy z iCloudu a nemělo to vliv na zlepšení. Vrtá mi hlavou, jestli je iPhone SE po 10 měsících od nákupu graficky nevýkonný pro iOS, nebo jsem jediný komu se toto děje a stálo by to za reklamaci... Chtěl jsem si koupit iPad 2017, ale jestli má stejná střeva, bude se grafika také cukat a to by se mi nelíbilo... Díky za jakoukoli relevantní informaci bez snahy mě zesměšnit, jak tomu bývá v některých diskuzních fórech zvykem.
Ja ti zadnou odpoved nedam 😀 ale pritelkyne si ip se koupila nekdy v zari a posledni dobou taky nadava, ze se ji ten telefon zasekava. Nevim cim to moze byt, asi neco v ios?
Dělat by to neměl. Já bych doporučil reklamaci pokud je ještě v záruce.
Zdravím, mám iphon SE a seká se mi jen jedna aplikace a to letgou, jinak žádnej jinej problém.
Pokud je v zaruce tak si ho nech opravit. Žádné sekání by neměl dělat.
Mám iP SE už asi rok a neseká se nic. Doporučila bych reklamaci.
Čau, mě se neseká ani téměř po roce(občas ihned po otevření aplikace např. Fb ale to je rychlostí internetu, jinak nastavení, galerie-nic vše je plynule). Asi reklamaci, ale nevím jak to bude s uznáním 🙁
jednou se mi zasekli angry birds 🙂 ale jinak v pohodě , vše šlape .
Díky všem za reakci. Půjdu do reklamace, nebo se alespoň zeptám prodejce, co si o tom myslí.
Tak jsem si teď měřil Antutu a mám nějakých 57 tis. bodů. Dřív jsem měl 125 tis., takže se domnívám, že mi Apple zpomalil iPhone záměrně.
Zdá se vám normální, že by byla po 7-8 měsících špatná baterka? Tím totiž Apple zdůvodňuje zaměrný zpomalování iPhonu v iOS. Telefon nezažívá žádný teplotní extrémy, nabíjím ho jednou denně, používám origo nabíječku.. Teď už jsem si reklamací zcela jistej.
Píšu sem jen pro vaši zajímavost 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.