Zdravím, napadla mě taková šílená věc. Jak mají iPhony skvělé foťáky, tak proč nenarvat ten stejný do androidu? Myslíte si že je to reálné? 😃 přes nějakou redukci třeba..
no to není jen o HW, ale spíš o SW. ihpone dělá "pěkné" fotky, ale co se týká technické kvality, je to katastrofa. prostě ty fotky jsou silně přeostřené, odšumené, plné artefaktů a je u všech efekt akvarel. a zrovna 6s už nepatří mezi špičku, většina android flagship z loňka fotí podstatně lépe. měl jsem 5s, SE a mám 7, takže vím co říkám.
Foťák iPhonu 6s už není po HW stránce nic moc, hodně dělá software. Ale dotazu autora vůbec nerozumím. I když by mě ani teoretické řešení problému nezajímalo, technicky to snad není možné vůbec. Foťák je přeci pevně přidělaný na desce telefonu, jakou by si chtěl použít redukci? A i kdyby se to povedlo, nějako by si ho připájel a foťák z iPhonu by se vešel do těla nějakého mobilu s Androidem, myslíš, že bude software kompatibilní s tím foťákem? 😀
Pokud vím tak iphony mají foťáky od Sony jako většina dnešních smartphonů. A Jak už bylo zmíněno, většinu dělá software. A navíc do jakého androidu by jsi to chtěl dát? To už se ti vyplatí při aktuální ceně 6s a SE koupit jeden z nich, protože i pokud by jsi byl hodně vzručný a dal to do androidu za 5k tak nevim nevim, ale myslím že by 4K a další funkce by ten telefon neutáhl. A pokud to chceš dat do nějakého hi-end telefonu např.samsungu g7,8 tak tak pokud vím tak ty fotí lépe jak 6s. A osobně si myslím že pokud chceš foťák z iPhonu tak si kup iPhone 😀
😀 😀
To je možná technicky méně složitější narvat do androidu IOs.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.