Dobrý den, nedávno jsem si koupil Iphone SE a po propojení s PC , i když mám I tunes Aplikaci , mi to hlásí že "zařízení usb nebylo rozeznáno" , ať ho zapojím do jakékoliv "zdířky usb" tka to vyhodí stejnou hlášku , u pc mám win 10 home a u IP SE IOS 11 , nevíte náhodou , co by to mohlo být za problém ? Při připojení IP mi I Tunes IP nenajde, i když je s pc spojeno, vždy to vyhodí onu hlášku. Rád bych si do svého IP nahrál nějakou hudbu ale skrz toto nepřipojení to hold nelze. více: căn hộ iris garden Předem děkuji moc za rady a odzvu ps. jsem nový jabko uživatel takže v hodně věcech tápu... ale blbej nejsem více: căn hộ park residence
Ahoj, když připojíš iPhone k PC, tak ten telefon odemkni (přes TouchID nebo pinem). U mě to aspoň zapotřebí je, bez odemknutí telefonu na PC nic nevidím. Pokud ani to nepomůže, zkus přeinstalovat iTunes, mě se všechny ovladače nainstalovali sami při prvním připojení.
No někdy se to stává, viděl jsem vícero takových. Normálně nabíjely, ale dock či spojení s PC nerozpoznali. Osobně, pokud je v záruce, doporučuji reklamovat, protože bez spojení s PC nejde ani udělat restore, nic
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.