Dobry den, dostal se mi do ruky Ip6s, telefon ma hrozne slabe zvuky jak z reproduktoru (hudba,vyzvaneni) tak pri hovoru. Druhou stranu pri volani skoro neslysim a reproduktor je velice tichy az chrasti, pres sluchatka napojena v jacku mi to prijde docela OK. Nevite nekdo cim by to mohlo byt jestli tedy jsou spatne obe veci naraz (sluchatko,reproduktor) ? Nebo by to mohlo byt necim jinym ? Nekde na EN foru jsem cetl ze i dock konektor sebou nejak roznasi audio singnal po celem telefonu a mohlo by to byt tim. Dekuji za odpovedi
ahoj nechci kecat ale par let zpet se mi neco podobneho stalo u ip5 a daval jsem to do servisu a byl to jen uvolneny nejaky kontakt. vic infa si uz nepamatuju jen vim ze to nebylo nic strasneho a stalo me to cca 500 myslim
Telefon jsem mel jiz rozdelany a nic volneho jsem nenasel, doufam ze je to jen temi dily
Ahoj, odporúčam návštevu servisu, tam ti nový diel odskúšajú(resp. reproduktor aj flex od sluchátka) a pokiaľ sa ti to bude zdať v pohode tak si to tam rovno nechaj urobiť. Osobne som sa ale zatiaľ nestretol s mobilom, na ktorom by boli zlé oba tieto diely 😉
U iPhone 6s je častá závada, že se zanese součástka - reciever + front mic, nebo dolní mikrofony běžným prachem a nepořádkem. Pokud je v záruce, tak jej dát do servisu, přinejmenším ho vyčistí, nebo součástku vymění
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.