Dobrý večer Mám velký problém s mým iPhonem 6 pokud ho nabijím v pohodě se nabije a má 100%, jenže těch 100% má například od 4 hod. do 12 stále(8 hodin ) na 100% což už je hodně divné a jakmile baterie klesne na 91% což je za hodně dlouho tak se vypne po připojení externí nabíječky se zapne a ukazatel ukazuje 11% , nebo také 84%, asi jak se mu zlíbí, poté se začne extrémně rychle nabíjet 1% za x vteřin takže 100% mám cca do půl hodiny což je taky nemožné můj iPhone se dříve nabíjel hodinu cca, používám jen originální kabely i nabíječky Apple, nenabíjím ho z velké iPadové nabíječky. Potřeboval bych poradit zda se jedná o problém s baterií jestli už ztratila svou kapacitou mám ho cca 4 roky a hlavně jestli to není nějaký větší problém například hardwaru základní desky děkuji předem za odpověď
Každopádně baterie ztratila svou kapacitu. Je koncipována na max 2 roky a jistý počet nabíjení. Je spíše zázrak, že vydržela zmíněné 4 roky. Teď díky aférám jsou baterie velmi levné, takže je dobrý čas na její výměnu. Samozřejmě autorizovaně.
Ahoj, pokiaľ nemáš pri používaní mobilu pocit prehrievania, tak to je batériou. Ako bolo spomenuté, pomôže jedine výmena(či už autorizovane alebo svoj pomocne). 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.