Ahoj, přešel jsem z iPhone 7 na iPhone 8 a následně na X. Nové modely mají lepší foťák, ale mám u nich problém při focení s bleskem. Nedokážu vynutit blesk tak, jako u iP7, tak, že blesk prostě bleskne na max, ikdyž kvalita fotky by byla lepší se stlumeným bleskem. Problém nastává při focení v noci, kdy si chci při lovu vyfotit ze stativu samospouští fotku úlovku, ale i mimo stativ v uplné tmě vyfotit cokoli, tak nezapne blesk ani při ostření. Řekl bych, že se jedná o vlastnost né o chybu, protože se stejně chová 8 i X v režimu fotografie i videa, máte nějaké řešení daného problému? Aplikaci, která blesk vynutí? Já žádnou nenalezl zatím... Díky za odpověď
Tak asi je to chyba obecně iPhonu X a iPhonu 8 při focení v zimě. Telefony byly ve stanu, kde bylo kolem nuly. No uvidíme, jestli probléím vyřeší nová verze. Iphone X mám od 3. listopadu a problém stále přetrvává.
Áno, jedná sa o dosť rozšírenú chybu, stretol som sa s ňou na iP8 aj na Xku, problémom je pravdepodobne batéria, ktorá pri nízkej teplote nedokáže dať dostatočnú šťavu blesku..Nemyslím že soft update to bude schopný opraviť, aj keď verím že hej 😉
Ono celkově iPhone a zima je špatná kombinace. Třeba i baterka je více než náchylná.
Baterka je v pohodě, oproti Samsung Note 8 mnohem lepší výdrž v mrazu.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.