Zdravim, Existuje nejaka apka na najdene iphonu, ktory som niekam zalozila? Nieco, ze zapiskam, zatlieskam a pod.a telefon zacne zvonit, svietit...proste hlasit, kde je? Vdaka:)
Ahoj. Pokud mas v iPhone v nastaveni povoleno "Najit iPhone" jde vyhledat pres jiny mobil, nebo tablet ci pocitac. Ukaze ti nejen polohu, ale muze se ti ozvat take zvukem.
Lulia píše:
Zdravim,
Existuje nejaka apka na najdene iphonu, ktory som niekam zalozila?
Nieco, ze zapiskam, zatlieskam a pod.a telefon zacne zvonit, svietit...proste hlasit, kde je?
Vdaka:)No to tazko take nieco, ako zapiskat, zatlieskat 😀 To mat napr. v meste tak by ti zvonilo neustale.
Ale neviem, mozno je nieco take, ako napr. v pocitaci mas nejaky program, web adresa ktora by ti vedela po nainstalovani a prepojeni nieco take spravit, viem ze xperia mala nieco take, v pripade straty to vedelo pustit nahlas sirenu, zobrazit GPS, foto, atd...Appka čo už v iPhone je - nájsť iPhone kde vidíš všetky tvoje apple zariadenia (MAC, iPhone,watch...) pripadne poslednú lokáciu pred vybitim(musíš zaškrtnúť) len musia byt pripojené na net, tak isto sa dá iPhone nájsť cez apple watch 🙂
Tu je o tom viac:
https://support.apple.com/sk-sk/explore/find-my-iphone-ipad-mac-watchDakujem vam:)
To co ma iphone v nastaveniach - Najst iphone cez mapu, to poznam.
Ale mam na mysli len audiohlasenie, kde je, ked ho neviem najst v dome...na to mi ta sluzba najst iphone nepomoze;)
Androidy maju take apky, tak som dufala, ze jablkonebude zaostavat...Pomôže 🙂 keď ho nevieš nájsť a ideš napríklad cez PC a prihlásis sa na iCloud tak v Nájsť iPhone klikneš na zariadenie ktoré chceš nájsť a dáš možnosť prehrať zvuk.
Potom by mal iPhone začať zvoniť a vibrovať.A co zkusit "Hey Siri, where are you?" nebo "...play music."
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.