Ahoj, potreboval bych poradit, jsem novy v applu. Registroval jsem se na iTunes, zakliknul si u nejaky aplikace, ktera je zdarma "ziskat", ale polozka mi nejde stahnout. Kdyz najedu do ucet / informace o uctu a kliknu na stahovat polozky, ale nic se nestane. Dal jsem i autorizovat pocitac, ale vazne nevim proc to nejde, jak stahovat aplikace z iTunes. Dekuji za pomoc.
Prosim poradte mi nekdo, bohuzel jsem se na tom zaseknul a musi to resit spousta lidi.
Pokud se jedná o appky pro mobil, tak ty se stahují přes AppStore v mobilu.
Špatně popisujes svuj problem, proto ti nikdo neodpovida. Mas problem v iTunes, nebo v AppStore?
V iTunes je hudba a filmy a jsou placene. V Appstore jsou ruzne aplikace a dost jich je i zdarma.
Porad se radeji s nekym osobne, kdo ma iPhone.Dobrý den, Přišlo mi, že musím zaplatit 3 tisíce za stahování z iTunes, jsou tam částky 269 Kč, 279 Kč. Můžete mi někdo říct, co mi to stahovali z mého mobilu? děkuji.
A jak to asi tak máme vědět, kdo co stahoval z tvého mobilu? Pokud si stáhneš apku, u které si nepřečteš podmínky, tzn. že je např zdrama je 1. týden a pak za každý týden platíš klidně 279 Kč, tak se nediv. Hezky se podívej do výpisu AppStore za co to je a sám uvidíš.
Problém je to, že je to stahované z iphone a já ho nemám, mám Samsung A40, ale přišlo mi to na účet mého operátora. Já nic nestahuji, ať je to zadarmo, nebo za peníze, proto tomu nerozumím. Filmy ani písničky v mobilu neposlouchám ani nekoukám na filmy v mobilu. Zaplatila jsem to, protože mi nic jiného nezbývá, ale myslela jsem, že by mi někdo mohl poradit, jak a kde zjistit, co bylo stahováno a kým. Operátor mi poskytl akorát kódy, datum, čas a částku. Myslela jsem, že tady mi někdo napíše, jak se spojit s poskytovatelem té aplikace. Díky
tak to musite reklamovat to vyuctovani od operatora. A nechtel po vas mekdo poslat nejaky kod? Jakoze zadal misto sveho cisla spatne vase tel. cislo?
Ne, na to jsem opatrná, jedu za operátorem, a zkusím, co by se v tom dalodělat. Děkuji
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.