Nový kus iPhone X a na všech fotkách flek 😳 Červené foto je přiložen prst na čočku, děla to ta vrchní. Vracení a nový mne nemine 🙄 Edit:teď jsem Koukal na 3 fotky, které jsem udělal hned po aktivováni telefonu a nastavení. Není to tam, takže se to objevilo, až potom, co se telefon poradně zahrival. Nějaké lepidlo ze sklicka se uvolnilo??
Synovi to začlo dělat na 6s, ale zatajil, že nějakým záhadným způsobem stratil ochranné sklíčko ze zadního foťáku.
No mne napadá, ze buď netesni sklicko nebo se tam uvolnilo lepidlo... 😥
Špatně tesni sklicka na některých X zřejmě:
https://forums.macrumors.com/threads/ip ... t.2084388/Tak jsem svítil bleskem zblízka iphonem 7 do čočky par minut a koukal jestli na ni něco je a pak zatrepal s telefonem a teď už flek při foceni není...buď ten nepořádek tam je z výroby nebo netesni prilepene sklicko.. Prach mám i ve spodním. Takže budu vracet, stačí jak se to dostane přímo na čočku a problem je zpět.
jak to tak všude čtu, tak tohle je snad nejhorší model,.co se zpracování týká
Ten prach ve fotaku je docela rozsáhlý problem. Tady je hlavně otázka, pokud ten prach tam není z výroby a dostane se tam po par dnech používání, tak pokud se tam dostane prach, tak i voda, což znamená, ze nesplňuje normu IP67, kterou uvádí.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.