Zdravím vás , chcem sa opýtať na používanie navigácii na iphone x .. Myslím že tomu displeju 7h navigácie na displeji raz za mesiac bude dosť vadiť a dosť rýchlo sa vypáli .... aký je váš názor ?
... a co čas, síla signálu, stav baterie. Ty se nehejbou.
V sobotu jsme se vraceli z Itálie (10 hod jízdy). Raději jsem v dlouhých úsecích na dálnici zhasínal displej.
Nenašel jsem nikde info, jak s těmito nehybnými ikonami a Oled displejem.Naprikald waze bol dosť často vypáleny do Samsungov...šípka je statická okolie sa hýbe... Keď nebude jas na max tak by s tým nemal byt problém a keby nahodou, telefón je predsa v záruke...
Osobně jsem jel cca 4h na nav... a v pohodě ale měl jsem strach to tam nechat déle , nevim jak by uspěla reklamace:-)
😮 😥 Dotaz zněl, jak je to s OLED displejem. Když si pořídím X-ko, tak ho chci používat. Ne kupovat si navigaci. A chci ho používat tak, abych předešel problémům. Díky za info od zkušených OLEĎáků.
petrŠ píše:
Pokud tedy používáš navigaci často a máš obavy o svůj mobil tak ji na něm nepoužívej a kup si normální navigaci nebo mobil s jiným displejem. A máš po starostech.Presne tak to x mám zato že mám kúpenú v ňom
GPS sygic a nie aby som kupoval ďalšiu navigáciu a ešte ďalšiu vec zo sebou nosil ... tak snáď pri bežnom používaní to bude okNigel píše:
😮 😥 Dotaz zněl, jak je to s OLED displejem. Když si pořídím X-ko, tak ho chci používat. Ne kupovat si navigaci. A chci ho používat tak, abych předešel problémům. Díky za info od zkušených OLEĎáků. > petrŠ píše:Pokud tedy používáš navigaci často a máš obavy o svůj mobil tak ji na něm nepoužívej a kup si normální navigaci nebo mobil s jiným displejem. A máš po starostech.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.