Zdravím, vlastním Iphone5 kúpený z bazáru z druhej ruky. Odblokovaný, moje vlastné apple ID fungovalo pri prevzatí mobilu a jeho zadaní normálne. Problém nastáva pri aktualizácii niektorých aplikácií (FB, messenger, instagram). V tabulke, kde treba pri ich aktualizovaní zadať heslo na apple ID zrazu ukazuje email predchádzajúcej majiteľky, aby som zadala jej apple ID. V nastaveniach je ID moje, teda správne. Takto ale nemôžem aktualizovať appky soc. sietí. Je možné, že predchádzajúca majiteľka má ešte s mojim iphonom nejaké spojenie? Chcela by som skúsiť túto chybu odstrániť hard resetom, ale obávam sa aby mobil pri zapnutí automaticky nepýtal apple ID predchádzajúcej majiteľky, čím by mne zablokoval prístup. Ak ste sa už s tým niekto stretli, dalo by sa to vyriešiť kontaktovaním predchádzajúceho majiteľa a vysvetlením situácie (síce neviem ako by som jej povedala že čo a kde ma vypnúť/odhlásiť, lebo sama neviem), alebo je to otázka na appstore? Ďakujem moc!
Ahoj.
Továrním obnovením (smazáním iphonu) nic neztratíš. Pokud by tam byla nějaká spojitost s účtem předchozího majitele , tak tě to nepustí ani ten telefon zresetovat a bude požadovat heslo do Apple ID. Pokud to půjde, tak po načtení ti telefon bude fungovat jakoby jsi ho právě zakoupila.
Obnovení není třeba. Jen jste nezměnili učet u App store ale jen u iCloudu.
Běžte do nastavení - iTunes a App Store - Apple ID: jmeno@email.com - Odhlásit se
Pak se přihlašte svým Apple ID
smithdj píše:
Obnovení není třeba. Jen jste nezměnili učet u App store ale jen u iCloudu.Běžte do nastavení - iTunes a App Store - Apple ID: jmeno@email.com - Odhlásit se
Pak se přihlašte svým Apple ID
Pokud je telefon nový, tak stejně by jsem se přiklonil k továrnímu nastavení 😉
Dobrý den,
koupil jsem iphone 6 v zastavárně a když jsem ho zprovoznil tak se pořád chce přihlásit na ID předchozího majitele. Mám vytvořený účty Appstore a přihlášený na telefonu ale pořád v nastavení je původní ID a pořád se chce přihlasit na starého uživatele. při obnovení / smazat data a nastavení to hlásí že to chce povolení od starého ID.Dobry den,podarilo se Vam nejak vyresit?
Mam podobny problem,zakoupil jsem v aukci iphone6s na nd,ale podarilo se mi zakladni desku rozbehat,po vlozeni sim karty a pripojeni v netu,vyskocila hlaska,ze je potreba se prihlasit k appleID,pres uvedeny e-mail jsem kontaktoval majitele a ten vstricne byt mi bylo receno ze telefon syn utopil a byl odvezen do elektro odpadu... Slibil mi,ze jej odstrani z appleID tak se i stalo,ja nasledne u telefonu provedl pres iTuned obnoveni do tovarniho nastaveni ( byl to pozadavek majitele kvuli datum syna v telefonu) nyni po nabehnuti mi iTunes hlasi,ze na telefonu je zamek aktivace ale uvedeny e mail je jiny,tedy jen prvni pismeno zbytek jsou tecky.Poradi nekdo co se tedy stalo?Mohl byt telefon jeste pred tim spojen s jinym appleID?Samozřejmě mohl, ale to by Vám asi prozdradil původní majitel. Nicméně by mohl sdělit první písmeno a koncovku AppleID a na základě toho se zjistí, zda to není syna. Pak samozřejmě je nutné jej odhlásit.
Puvodni majitel psal,ze ten telefon byl jeste prihlasen na appleID manzelky a byl take odstranen,bohuzel ale po opetovnem obnoveni v iTunes je situace stejna,stale je tam ten samy zamek aktivace.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.