Zajímá mě, jaké jsou rozdíly, když koupím Iphone v istyle, iwant apod. a když ho koupím třeba na Alze, Mall, mobil pohotovost a tak. Chystám se ke koupi prvního iPhonu a kdosi mi říkal, že mám kupovat jen v istyle, že je tam lepší servis a záruka nebo co. Netuším, nerozumím tomu
iStyle není určitě lepší, každý prodejce má své neduhy. Každopádně první rok máš záruku apple, kdy nemusíš řešit ani doklady o koupi, zajdeš do autorizovaného servisu a vyřešeno, můžeš si vybrat, který chceš. Tak stejně v druhém roce záruky, s prodejcem budeš řešit pouze v případě vrácení zboží. Já osobně řeším reklamace pouze u VSP Data, jak Apple tak Samsung (mám tam známé), ale jsou rychlí a svou práci dělají pořádně, ne jak Britex apod.
Takže je ve výsledku jedno, kde iPhone koupím, všude mi ho v případě rozbití vymění nebo opraví? Použijí originální a spravné díly atd? Kamarád říkal, že někde v servisech nepracují s originálními součástkami a proto pak nemusí ten Iphone tak dobře fungovat
Pokial je moznost a vyhodna ponuka, ja osobne by som kupil u Premium Resellera.
Nebo si ho objednej přímo u Apple.cz a máš taky 2 roky záruky a reklumuj kde chceš.Treba Česky servis....
Dobrý den nedávno jste tady měli článek kde koupit zánovní Iphone se 2 teď už ho bohužel nemůžu najít tak píši sem jestli by jste mi nějakou stránku doporučili. Děkuji Skála.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.