Zdravim, chcel by som sa spytat, ci sa tu najde niekto, co ma tiez problem s aplikaciou Kamera? Pri spusteni dost casto zamrza na par sekund, niekedy nenajde obraz a je cierny displej, no stava sa to len obcas a na par sekund (2-5s). Najskor som si myslel ze ide o HW problem, ale kedze mam nainstalovanu aplikaciu Camera+ a ta ide v poriadku, tak to bude asi SW problem. Neviete ako to je s reklamaciou a ci sa vobec oplati? Lebo som cital, ze velmi vela iphonov z rady 6s sa stretava s tymto problemom. Alebo je moznost ako tuto poruchu odstranit? Fotoaparat by som aplikaciou Camera+ nahradil, ale neviem cim nahradim kamerovanie (slow, 4k, atd.) Vopred dakujem.
pred reklamaci bych vyzkouset factory reset, resp. nahrat pres iTunes znovu firmware do iPhone BEZ obnoveni ze zalohy. tim vyloucis mozne kolize jinych aplikaci s kamerou.
Skusim aj to, no zistil som, ze pokial ukoncim aplikaciu Kamera v multitaskingu, tak ked ju opat na novo otvorim, nic neseka a vsetko ide plynule. Neviete ako vypnut multitasking, alebo ako zabranit aplikacii Kamera aby sa ukladala do pamate?
Ak nieco take je, moc by mi to pomohlo, dakujemAndrej187 píše:
Skusim aj to, no zistil som, ze pokial ukoncim aplikaciu Kamera v multitaskingu, tak ked ju opat na novo otvorim, nic neseka a vsetko ide plynule. Neviete ako vypnut multitasking, alebo ako zabranit aplikacii Kamera aby sa ukladala do pamate?
Ak nieco take je, moc by mi to pomohlo, dakujemnic takového není. zkus obnovit iphone jako nový (ne ze zálohy)
Bohužel mám na iPhone 6s naprosto stejný problém a je to na reklamaci
Na zahranicnych forach som sa docital, ze tiez si takto telefon vyreklamovali a dostali novy a ten mal presne ten isty problem s kamerou. Velmi vela ludi ma tento problem a apple s tym nerobi nic a pritom je to momentalne ich top iphone, hlavne co sa tyka ceny.... Nechapem
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, zda už někdo tento problém vyřešil?
Při koupi telefonu fotoaparát nezamrzával a posledního půl roku je to docela časté. Hard reset bez obnovení zálohy jsem zkoušel a nepomohlo. Docela to obtěžuje. Díky za každou radu 🙂
Jedina pomoc je pouzivat na fotenie inu aplikaciu (camera+ a podobne).
Pocul som, ze ani reklamacia a vymena nepomoze, lebo tento problem ma velke mnozstvo 6s-iek.
Ja som skusil asi vsetko, ale moc to nepomohlo.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.