Ostrá hrana dole na přechodu mezi sklem displeje a bokem. Je to nad tím, co jsou repráčky, mikrofon a konektor. Budu vracet. 😥 U tak drahého stroje bych toto opravdu nečekal.
Mám asi nějakou větší "mezeru" mezi sklem a rámečkem, při volání mi to škube vlasy a vousy.. 😆 někdo podobný problém? 😉
Dejvi píše:
Ostrá hrana dole na přechodu mezi sklem displeje a bokem. Je to nad tím, co jsou repráčky, mikrofon a konektor. Budu vracet. 😥 U tak drahého stroje bych toto opravdu nečekal.Mám také ostrou hranu dole 😯 a když zatlačím dóle nad konektorem a nad repráčkem tak se to nepatrně hýbe 😮 máš to také tak ?
Když natočim video, tak při přehráti videa slyším v pozadí šum (i na nižší hlasitost), ale když si dám sluchátka, tak žádný šum neslyším, to same při telefonování. Při poslechu hudby je zvuk bez šumu i bez sluchátek. Nevíte včem je problém prosím?
U mě video šumí, jen když zvýším hlasitost. Když zeslabím, tak nešumí.
Chcem sa opýtať majiteľov iPhone X či nemajú tento problém:
petrŠ píše:
Na tom videu žádný problém nevidím. Co říká ten člověk nevím, neumím anglicky.V podstate ide o blikanie displeja kvôli zníženiu jasu LEDiek , a z toho bolesť oči .
Zdravím
Po aktualizaci iOS 11.2 nefunguje blesk při focení. Má s tím někdo taky problém?
petrŠ píše:
Na svém X nic nepozoruji. Žádné blikání. Chová se stejně jako iP 8Plus.Vďaka, to som rád lebo rozmýšľam nad kúpou.
palihora píše:
petrŠ píše:
Na tom videu žádný problém nevidím. Co říká ten člověk nevím, neumím anglicky.V podstate ide o blikanie displeja kvôli zníženiu jasu LEDiek , a z toho bolesť oči .
Na iOS 11.2 mi hodně bliká obraz při slowmotion, jinak žádné blikání nepozoruji.
Mám iPhone X a při hovoru mi asi proximity senzor zhasne displej a když hovor ukončím nebo v průběhu hovoru chci přepnout na hlasitý odposlech, tak se mi nepodaří displej "rozsvítit". Nepříjemné to je ve chvíli když vytočím číslo, přiložím mobil k uchu a ani po pěti vyzvánění se volaný nehlásí, tak nemám jak ukončit volání, displej je černý.
Bohužel se nerozsvítí, vyzkoušeno. Ještě přemýšlím že to dělá tvrzené sklo na displeji.
Celkem si myslím přesně co Ty,že to dělá to ochranné sklo.
Měl jsem na svém Iphonu 7 plus nalepené 3D sklo a tento problém jsem také řešíl.
Nakonec jsem zvolil variantu skla s úplným výřezem pro senzory.
Těď vše super funguje.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.