Ahoj mám dotaz, jak je možné následující: Mám dva iPhony 7 128Gb, přibližně stejně staré. Jeden má za sebou 273 cyklů a stav baterie (dle appek) má 94% kapacitu, druhý má za sebou 243 ckyů a stav baterie má 90% kapacitu. Jak je to možné? Teoreticky vzato by to mělo být naopak, ne? Mám na ten s 90% kapacitou ještě měsíc záruku u Applu, nevztahuje se asi na to reklamace, že? Nebo je tento stav baterie v pořádku? Děkuji moc
Ono nejde o počet cyklů, ale jak se ten telefon vybíjí - když na tom někdo bude hrát nonstop gamesy (prostě něco co baterku dost drancuje), tak bude mít klidně 90 procent baterie a 160 cyklů (například). Já mám iPhone 7 rok, počet cyklů je 220 a baterie je na 97 procentech. Prostě záleží jak zařízení využíváš, resp. jak moc je namáhaná baterie.
Na reklamaci to je jen když máš pod 80% během prvního půl roku.Aha chápu, tím pádem záruka nic, ten mobil je z druhé ruky, byl využíván podnikatem a dost vyuzivan..
No jeste dotaz, ma cenu za 1300 menit baterku nebo ne? Ja az tak narocny nejsem, rano jsem mel 98 % a tes 56 % pricemzs jsě surfoval na netu, peipojeni pres wifi, nejake appky atd..?
Je to normální, Ja mám cca 300cyklu a 99%. Jde spis o to, když telefon vybíjis úplně tak to baterii údajně škodí já vybijim max na 30-40%. Baterku neměn pokud ti to stačí. Vyměnil bych až bude mít tak 85-75% (nebo prostě až ti telefon nevydrží ani den 😀 )
Cauky. Kde se da prosím zjistit kolik mam cyklu? Dekuju
Ahoj. Cykly jsem si zjistil u kamaráda který má MacBook, je na to nějakej program nevím jak se jmenuje 😀 . Myslím že je i alternativa pro windows ale nevím to jistě.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.