Zdravím, zvažuji přechod na iP 8, nicméně uvažuji i variantu Plus, jelikož teď mám iP 6 a iPad Air 2. Ovšem iPad v poslední době používám max. 1x za den (na Youtube nebo na čtení netu) a jinak docela zbytečně leží v bytě ... takže z tohoto důvodu mě napadlo zbavit se telefonu i iPadu a pořídit si nějakou 8... nějaké tipy, pro a proti, proč raději 8 nebo 8 Plus? Díky Ještě dodám, že v rámci praktičnosti mi připadá i ta 6 docela velká (mám malé ruce i kapsy ale mám hodinky, takže vždycky, když jsem v pohobu, telefon mám v batohu), ale na tom Plus se mi moc líbí ten foťák a zároveň na to čtení nebo koukání na video by to zase bylo lepší kvůli většímu displeyi
Ja som prechadzal teraz z iP6 a mal som vyhliadnuté iP8 plus ale rozhodnutie padlo na iP X. A som rad ze som zobral X velkost vyborna. Plus je proste velke a ked mi to ponukne X v ocelovom baleni tak je to super.
Zdar pokud se budeš zbavovat telefonu i iPadu tak asi ideální by si měl iPhone 8Plus se super foťákem 🙂 Kdyby si měl zájem mohu Ti prodat svůj leží mi doma v krabici nevyužíván , byl pouze odzkoušený .
iPhone X se mi nelíbí, upřímně řečeno :-/ ... a za kolik je tak možné dát k prodeji iPad Air 2 (32 GB), koupený přesně před rokem v iStyle, bez jakéhokoli poškození, nošený v smart case a vlastně i málo používaný?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.