Zdravím všechny. Nesetkal se někdo u Iphone 6 s tím, že i když má zapnutou funkci čekání hovoru (ověřeno i u operátora), tak se mu žádným způsobem nezobrazuje ani neohlašuje druhý hovor na lince? Už jsem zkoušela resetovat veškeré nastavení, ale problém to nevyřešilo. Nepřijde ani sms o zmeškaném hovoru, takže se vůbec nedozvím, že by kdokoliv volal. Prosím o rady nebo zkušenosti. Děkuji
Zdravím mám přesně tento problém taktéž a nevím si s nim rady iPhone 6s :/
Zdravím mám přesně tento problém taktéž a nevím si s nim rady iPhone 6s :/
Já mam tento problém již od iPhonu 5 přes 6s a teď 8 plus a stále ten samý problém ..
Já sem tento problém neměl ani na iPhone 4s, 5s, SE, 7, 8 Plus a ani na X. operátora mám T-mobile. Jak kdo z vás to zkoušel řešit ? Zavolat na infolinku někdo zkoušel ? Hledat různě na fórech ? Příjde mi to divný ale nemyslím si že je vinna na straně Applu . Nejspíš si pořádně projet nastavení , popřípadě kontaktovat svého operátora. Pěkný den Petr
Ahoj, třeba já byl 3x přímo na pobočce ( mam Vodafone ) a ani jendou mi nebyli schopny říci kde je problém, a posledně mi řekli když jsem tam byl tedka s 8 plus, tak mi řekli ze prý to vodafone s iphonama neumí .. tuhle funkci tak tomu nerozumím vůbec
Ostatní mate jaké operátory ?
Jinak fora jsem už růzňe procházel a vždy když se objeví někdo s tímto problémem, tak téma zůstane otevřené a nikdo nic neporadí a téma zůstane otevřené bez jakékoliv rady ..
Osobně si také myslím ze problém není na straně Applu..ale přesto nevím co s tímMám stejný problém u iPhone 8, řešil jsem to s operátorem (Tmobile) volal jsem na podporu Apple, resetoval nastavení sítě podle doporučení a pořád nic.Divné je že přítelkyně má iPhone 7 stejný operátor a stejný problém 🙁
Takže problém vyřešen, aspoň u mně. Popíšu jak. SIM kterou jsem měl v iPhonu 8 a na kterém mi funkce čekání hovoru nefungovala ani po radách od podpory Apple a ani od operátota TM jsem z fonu vytáhl a vložil do fonu Xiaomi MiA1 a zkusil jsem zadat příkaz, který je popsán zde https://www.t-mobile.cz/podpora/nastaveni-sluzeb/dalsi-sluzby/pridrzeni-hovoru na zjištění stavu služby tzn. #43# .Na iPhonu se mi vždy ukázalo že služba je zapnutá ale na Xiaomi mi přišlo že služba je vypnuta! Po stejném příkazu! Tak jsem zkusil dat příkaz k zapnutí 43# a najednou to jelo na Xiaomi (Android One) a po přehození SIM do iPhone i tam!
Tak nevím kde je problém v MMI příkazech jestli u TMobile nebo u Apple. Nicméně pomohlo to a to je pro důležité. Zkuste a dejte info.Ahoj, měla jsem stejný problém, iphone SE vůbec neoznámil druhý hovor. Funguje vložení SIM do jiného telefonu, aktivování služby přes *43křížek jako hovor a SIM vložit zpět do iphone. Již funguje 🙂
super . Dakujem za radu. Mal som rovnaky problem a bez vytiahnutia sim len zadanim *43# funguje
Potvrzuji, po vyjmutí s iPhone a vložení do android telefonu s kodem 43 a vložení zpět do iPhone frčí, díky
a mate zaple
nastaveni => telefon => cekani hovoru
?
Anonymní uživatel píše:
a mate zaplenastaveni => telefon => cekani hovoru
?
Potvrzuji, po vložení SIM do Android telefonu a vytočením 43# pak vložit sim zpět do iPhone a funguje už jak má. Díky za návod.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.