ahojte, viete mi napisat ako sa robi zmena uctu v hre? ide o to ze uz ma nabavi konkretne boom beach, som dost daleko a chcel by som aby v mojom postupe pokracoval kamos na svojom iphone...ako na to? vdaka
Ahoj chcel som ti tu odpovedať už dávno ale nechcelo sa mi registrovať a čakal som že ti tu poradí niekto iný. Tak som sa nakoniec zaregistroval aby som ti poradil
Ak hráš teda BB a chceš prepnúť konto musíš to urobiť nasledovne:
V nastavení si musíš prepnúť GameCenter účet, čiže svoj odhlásiš a prihlásiš účet ID iný na ktorom je hra uložená.
Potom len spustiť hru a opýta sa ta ci chceš načítať druhý účet.
To je v podstate všetko, len je to otravne a prácne. Sám to niekedy robím keď hrám COC
Ak niečo nebudeš rozumieť poradiť ti ešteBoom Beach je sparovany s GameCenter uctem, tedy tady nevim, jestli pomuze ten postup, co psal Rollandko.
nejrychlejsi je dat heslo pro svuj gamecenter ucet kamaradovi, on se prihlasi, nahraje tvoji pozici z BB a odhlasi se.
vyzkouseno tohle ale nemam, nerad bych si prepsal svuj lvl v BB nejakym zakladem 😀
Veď si napísal v podstate to iste čo ja.
Kedže tebe ide o to aby tvoju progres hra niekto iný tak čo som napísal musíš urobiť na telefóne svojho kamaráta čiže odhlásiť jeho GAMECENTER a prihlásiť tvoj, spustiť hru a dať načítať tvoj progres. Potom sa odhlásiš tvoj účet GameCenter na jeho mobile a hotovo.Pokial máš svoj progres uložený na ID teda si prihlásený v GameCenter a prihlásiš tam iný účet tak si načítať iný progres v hre. Nedá sa prepísať už uložený progres v hre, čiže mat na jedním ID dva progresy z jeden hry. Ak to potom chceš vrátiť spať znova prihlásiš svoj a dáš potvrdiť takto to môžeš robiť dookola do nekonečna. Je jediná možnosť ako pripísať progres hry na nejakom úcte a to napísať priamo do supercell a s nimi to riešiť čo je dosť na dlho ale to nieje tvoj problém
Ahojte, cize Gamecenter mam na svojom apple ID...cize to by som mu dal cele ID a ja ho uz nemozem pouzivat...alebo sa da mat samostatne ID cisto len na Gamecentre?
pokud mas ucet gamecentru a sveho apple ID stejne, tak je to spatnym vsechny tvoje nastaveni, nakupy, pristup na icloud, a pod mu predas taky (pokud mu rekne ID a heslo)
fuuha tak to je dost blbe...cize game centre moze mat svoj vlastny ucet? to som nevedel...teraz uz s tym nic nespravim asi...jedine si vsetko pomazat a zrobit nove id...ci?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.