Zavřít reklamu
  • Iphone 7 – neoriginální dock #1803

    Zdravím všechny. Rád bych Vás požádal o radu ohledně neoriginálního docku pro IPhone 7 který se mi dostal do ruky. Vím samozřejmě že originální je originální ale přesto bych uvítal Vaše rady/názory. Jedná se o to že jsem chtěl vyřešit problém s posloucháním hudby a nabíjení zároveň a to tento dock zvládá,ovšem cca po 2 minutách připojení k mému IPhone 7 přestane telefon hrát a nabíjet a objeví se hláška že toto příslušenství není pro IPhone podporovano a tak se ptám,je mi tedy tento dock k ničemu a mohu ho zahodit nebo se to dá nějak rozumně vyřešit? A další věc,opravdu hrozí poškození Iphonu kdyby se to dalo obejít a já tento dock pravidelně používal? Děkuji předem všem za rady. [attachment=0]84DEC73E-6F5B-4413-9836-D3EA337616AD.jpeg[/attachment][attachment=0]84DEC73E-6F5B-4413-9836-D3EA337616AD.jpeg[/attachment]

    Iphone 7 – neoriginální dock #8704

    Když do auta s dieselem naliješ benzín, tak taky chvíli pojede, ale pak ho zadřeš...
    Co je to za blbej dotaz? Když ti dock nenabíjí ani přes něj nemůžeš poslouchat-je to přes jeden konektor, tak se nediv-tak proč ho budeš dál používat?
    Být tebou bych se vykašlal na jakékoli docky a koupil bych bezdrátový sluchátka (Beats X nebo AirPods se nabíjí lightning konektorem).

    Iphone 7 – neoriginální dock #8705

    Já ale neřeším sluchátka,řeším tady to,že v práci poslouchám hudbu přes reproduktory celý den a samozřejmě potřebuji používat telefon i normálně a na to baterie na celý den nestačí takže logicky potřebuji i nabíjet a Apple tento dock samo vyrábí a já se tu ptám zda je možné obejít hlasku o tom že to není originální příslušenství,jinak totiž vše funguje dokud IPhone nezjistí že to není originální dock takže za tvou odpověď děkuji ale není moc k tématu.

    Iphone 7 – neoriginální dock #8706

    Za tenhle omyl se omlouvám.
    Přece jenom máš mobil za 20+ tisíc a připlatit si 1 500 za dock není tak moc.
    Jinak obejít hlášku nejde, Apple si tak hlídá neoriginální produkty, které mohou být nekvalitní = nepodporují MFi.
    Nabíjení může být nebezpečné, a proto ho Apple zablokuje touto hláškou, která signalizuje ukončení nabíjení a jakékoli komunikace mezi iPhonem a konektorem.

    Iphone 7 – neoriginální dock #8707

    V pohodě,jak říkám,děkuji ti za reakci. Máš pravdu,není to tolik když máš telefon s touhle cenovkou ale dostalo se mi to do ruky náhodou a tak mě zajímalo jestli je to opravdu na vyhození nebo jen Apple nechce (logicky) podporovat třetí strany 😉 pokud je to tak jak říkáš není co řešit a půjdu do originálu protože v práci opravdu potřebuji jak nabíjet tak mit připojené reproduktory.

Odpověď na: Iphone 7 – neoriginální dock

celý text

.