Zdravím, mám iPhone 7, iOS 11.0.3 a všiml jsem si, že se mi do mobilního kalendáře přestaly synchronizovat události z FB. V kalendáří normálně ty staré události jsou, ale nové již ne. Vím, že v nastavení Facebook aplikace bylo něco jako povolit synchronizaci kalendáře, ale nyní už to tam není. Nevíte někdo jak na to? Díky
Řeším ten samý problém a nemůžu to nikde najít.... 😕
Řeším ten samý problém, ale nemůžu to nikde najít... 😕
Kontaktoval jsem podporu Apple, tam mi řekli, že to přestalo fungovat s novým iOS 11, ale že chyba není na straně Apple, ale na straně FB, což asi souhlasí, protože v kalendáři -> zvolit kalendáře je možnost zaškrtnout "události na Facebooku"....
Tak jsem nahlásil chybu na Facebooku, protože kontakt na podporu se mi nepodařilo najít... Asi by spíš pomohlo, kdyby ten bug nahlásilo daleko víc lidí.
Snad to brzy opraví, dost mi tahle funkce zjednodušovala život.Děkuji, na druhém foru mi poradili tohle. Funguje to, tak třeba dočasně něž opraví tu chybu.
Tak asi jedině zase po staru získat odkaz na kalendář podle
poslat si ho třeba emailem na iPhone a pak postupovat ve verzi 11 takto:
Nastavení -> Účty a hesla -> Přidat účet -> Jiný -> Přidat odebíraný kalendář
a tam zadat odkaz získaný exportem z Facebooku.Od iOS 11 Apple zrušil integrování Facebooku, proto to nefunguje. Stačí dát odběr eventů nebo narozenin, viz odkaz výše 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.