ahoj mám Iphon SE a iOS 13.5.1 a nejde mi nic stáhnout. normálně kliknu na získat no a začne se točit kolečko a nic. ani otisk prstu to po mě nechce. skouším to furt dokola a nic. prosím pomoc.
... a restart, odhlášení a přihlášení k iC nebo čistý reflash telefonu proběhl? Pokud ne, tak šup, šup.
já mám iphone 5s a nejde mi stahovat aplikace šlo by to nějak udělat pomoste mi prosm
Zdravím dneska sem si koupil iPhone 6 a přihlásit sem se do Icloudu i do Itunes vše sem splnil vše šlo,ale aplikace v App storu mi nejdou stahovat aplikace kliknu na Ziskat a žádám heslo šedé kolečko se točí ale pak nic,naskočí tam zase Získat,neví někdo co s tím je ? Jo a je to IOS 12 jestli to není tim.Jinak díky za nějaké rady
Marek píše:
... a restart, odhlášení a přihlášení k iC nebo čistý reflash telefonu proběhl? Pokud ne, tak šup, šup.ty jsi úplně mimo viď
Mám nový iPad a měla jsem stejný problém. Pokud mate nové Apple id je důležité ověřit pomoci e-mailu, který přišel. Pak mi pomohlo toto: V nastavení se odhlásit od iCloud , v záložce obecné je možnost vypnout zařízení, tak udělat i to. Po znovu zapnutí zařízení jít opět do nastavení , přihlásit se do iCloud a pak se přihlásit do App store a pak už mi stahování fungovalo.
Ahojte, potrebujem pomoc s Apple iPod 5.1.1 viem sa prihlásiť do icloud ale nie do itunes ...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.