Zdravím, mám problém se stahováním aplikací z App store na iphone 7. Chci si stáhnout nějakou aplikaci, kliknu na získat, potvrdím nákup otiskem prstu a potom se i několik minut pouze točí šedé loading kolečko, nic se neděje a potom najednou šedé kolečko zmizí a aplikace se nestáhne a místo něj tam je znovu modré tlačítko "získat".. Nevíte někdo, co s tím? Díky moc
Já měl stejný problém, pomohl mi restart. Příp. odhlášení a přihlášení icloud.
dobrý den dnes jsem si koupila Iphone 8 od začátku nejdou stahovat aplikace........ dám na získat, instalovat zadam heslo ......ukáže se mi že aplikace byla stáhnutá ale nestáhla se prosím pomožte mi někdo pls
Dobrí deň mam iphon4 a nedarí sa mo aktivovať noví softvér a ťuknete na tlačítko sťahovať a nič proste nič a tím pádom nemôžem ani sťahovať app a hry a td.... Prosím o pomoc alebo radu
Se jako vážně ptáš, jestli se dá stáhnout iOS 13 do iPhone 4? Fakt?
No, podle mě jediná rozumná cesta je zkusit update přes iTunes, případně s totálním čistým flashem bez obnovení ze zálohy. Pokud se neplatu je poslední iOS pro iP4 uz iOS 7.1.2 a ne 8.1, jak píšeš. Máš iP 4 nebo 4s (u 4s je poslední verze něco s iOS9). Takže každopádně to podle mě chce reflash nebo hodit do koše.
smidak píše:
Zdravím, mám problém se stahováním aplikací z App store na iphone 7. Chci si stáhnout nějakou aplikaci, kliknu na získat, potvrdím nákup otiskem prstu a potom se i několik minut pouze točí šedé loading kolečko, nic se neděje a potom najednou šedé kolečko zmizí a aplikace se nestáhne a místo něj tam je znovu modré tlačítko "získat".. Nevíte někdo, co s tím? Díky mocCau, mi to delalo taky a je to tim, ze jsi neautorizoval apple ID na mailu - overeni uctu, kliknout na odkaz, pak ti jeste prijde heslo v SMS, to je treba taky zadat, pak se prihlasis do app store s uz vse jde s nainstaluje se.
Čau a co kdyz nemohu zadny email s overenim uctu najit? Lze toto overeni vygenerovat znovu? Di´ky moc
Též mám takový problém, teď sem dostala iPhone 7 plus ICloud mám přihlášený a vše, ale mám stejný problém jako tady holky, nejde mi stáhnout žádná aplikace a já ani za boha nevím co s tím dělat.. mohl by mi prosím někdo poradit? Byla bych strašně moc ráda😩
a máte aktuální iOS? Zkusila jste odhlásit a přihlásit iCloud? Když jste jej dostala, byl v továrním nastavení, tj. nastavovala jste jej "od nuly"? Máte správně nastavený region telefonu?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.