Zdravím Všechny.Omlouvám se za svůj dotaz,možná už tady je,ale jsem tu nový....Nemohu najít,kde se smaže nahraná melodie vytvořená přes GarageBand v nastavení-zvuky a haptika-vyzvánění.Povedlo se mi melodii vytvořit tak,že tam mam jen dlouhou pauzu,tak bych jí chtěl smazat na svém i7 plus ios 11.1 a nikde jsem nenašel,jak na to.V itunes se mi melodie nikde nezobrazí,ani ve zukách,ani když ji zadam do vyhledávače,ale v mobilu prostě pořád je....Děkuji za radu,pokud bude někdo vědět,jak se takových melodii vytvořených přes GarageBand zbavit.Přeji hezký den.
karlos07 píše:
Zdravím Všechny.Omlouvám se za svůj dotaz,možná už tady je,ale jsem tu nový....Nemohu najít,kde se smaže nahraná melodie vytvořená přes GarageBand v nastavení-zvuky a haptika-vyzvánění.Povedlo se mi melodii vytvořit tak,že tam mam jen dlouhou pauzu,tak bych jí chtěl smazat na svém i7 plus ios 11.1 a nikde jsem nenašel,jak na to.V itunes se mi melodie nikde nezobrazí,ani ve zukách,ani když ji zadam do vyhledávače,ale v mobilu prostě pořád je....Děkuji za radu,pokud bude někdo vědět,jak se takových melodii vytvořených přes GarageBand zbavit.Přeji hezký den.Ahoj Karlos07,
iOS 11 jsem aplikoval zatím pouze na iPady, kde je jejich přínos jasný, nikoliv na iPhony. Přesto si myslím, že postup bude více méně stejný. Zkus to podle tohoto:Zdravím, řeším obdobný problém jako karlos07 vytvořil jsem si vlastní vyzvánění přes GarageBand, který jsem z důvodu místa odstranil. Vlastní vyzvánění nyní potřebuji odstranit, pokud znovu naistaluji GarageBand vlastní vyzvánění už v aplikaci není vidět a nejde ani odstranit.
Předem děkuji za jakoukoliv radu jak vlastní vyzvánění vytvořené přes GarageBand odstranit.Děkuji za tip, buhužel to není úplně ono. Tohle funguje pokud GarageBand neodinstalujete z iOS. Pokud ho odinstalujete a pak znovu nainstalujete předchozí vyzvánění se nenčtou a nejdou odstranit.
Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jak mám z Iphone smazat vlastní melodii, kterou jsem si vytvořila přes Garage Band? Děkuji
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.