na uzamčené obrazovce se vůbec nezobrazují notifikace ani čas, pouze horní panel s operátorem atd. Při posunutí obrazovky na fotoaparát zmizí i horní panel. Problém jde dočasně vyřešit restartem iphonu, ale musim tak 2-3x denně. Pomohlo obnovit systém, ale při nové aktualizaci stejný problém. Díky za rady, nějak už nevim co s tim.
Stejný problém na osmičce, pomůže restartovat telefon cca na 10 hodin pak už je to samé znovu, restartoval sem čtyřikrát
Potvrzuji, že přeinstalace telefonu nepomáhá. Včera jsem to zkoušel a nepomůže to ani prd.
S celý. iOS11 malm vcelku dibrou zkušenost, ale tohle je tragédie.
Nemá někdo řešení?
Neznám v okolí někoho kdo má ten samý problém...
dobry den, mam ten samy problem. nasli jste uz nekdo reseni??? dekuji moc za pomoc
Taky mam stejny problem. Na podpore mi oznamili, ze bude treba prehrat SW, nic jineho nepomuze :/
Stejný problém mám. iPhone mi nejde odemknout ani Touch ID, musím jen vypnout a pak zase zapnout. Nevím co s tím mám dělat 🙁 😐
Ahoj, stáva sa to na iPhonoch, ktoré majú iOS11, nepomôže ani samotné prehratie softu. Treba len čakať na opravu. 😉
Skúste vypnúť widgety od tretích strán alebo celkovo, vraj to robí kvôli tomu - nemám vyskúšané mne všetko funguje v poho iPhone7 iOS 11 ale widgety od 3tích strán nepoužívam tak možno na tom niečo bude 😀
Není třeba restartovat telefon. Spusťte si aplikaci, která umí zobrazení na šířku (Fotky, Safari) a stáhněte v ní ze shora nabídku (v té poloze na šířku). Telefon tlačítkem zhasněte. Při dalším rozsvícení displaye by už to mělo být ok.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.