Zdravím ! Viděl jsem na internetu nabídku ohledně iPhonu 5 z Anglie. Majitel inzerátu tam měl skype, tak jsem si ho uložil a začal jsem si s ním psát. Šel jsem do toho s tím, že je to podvod, protože za telefon požaduje Apple iPhone 5 16GB White / Black - € 380 (9500,-) . Psal mi, že chce peníze předem, což se člověku zdá rozhodně divné a navíc, když je ten člověk až z Anglie. Řekl jsem, že chci nějaké osvěčení k jeho e-shopu. Poslal mi dokonce celý certifikát jeho e-shopu v PDF a říkal ať si ho najdu v registru firem, že je bezúhonný. Také říkal, že ten iPhone je odblokovaný, protože má GSM modul typ A1429 a prý je to odblokované pro celý svět. více: chung cư pcc1 44 triều khúc, eco dream city nguyễn xiển Prosím, poraďte, pokud s tím máte nějaké zkušenosti, jestli do toho mám jít nebo nemám nebo budu rád klidně za osobní názor. Děkuji.
Mne príde dať za iPhone 5 toľko peňazí ako blbosť keďže máš v bazároch pomaly za 200€ v dobrom stave
Nevím jestli si z nás děláš srandu a nebo to myslíš vazne, ale dat za iPhone 5 16GB 9500 tisíce ? Jsi v pořádku ? 😀 za 6-7 tisíc jsi schopny sehnat 5S a to úplně nový
Já nevím, ale nejdřív bych se kouknul na české e-shopy. Nebo bych třeba zašel do nějaké prodejny.
Najdeš tam iPhone SE 32 GB za skoro stejnou cenu. A to má 2x větší paměť a mnohem lepší foťák + celý “střeva”. Je to 100x lepší volba než stařičká pětka.Pokud se zúčastňuješ soutěže, kdo zakoupí dražší iPhone s co největším rizikem, tak bych do toho šel. 😆 😆
Jinak to koupí jen totální magor.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.