Klesne cena u iP8, iP8+ po uvedení iP X do prodeje?
S-works píše:
Klesne cena u iP8, iP8+ po uvedení iP X do prodeje? 😀Nezlevni ale muzu Ti prodat svuj iPhone 8 Plus stribrny 64gb o litr levnejc nez se prodava , ma za sebou dva cykly nabijeni , bez skrabancu zakoupen na czc.cz 2 roky zaruka a mam k tomu i nejakej kryt 🙂
VeverkaPetr píše:
S-works píše:
Klesne cena u iP8, iP8+ po uvedení iP X do prodeje? 😀Nezlevni ale muzu Ti prodat svuj iPhone 8 Plus stribrny 64gb o litr levnejc nez se prodava , ma za sebou dva cykly nabijeni , bez skrabancu zakoupen na czc.cz 2 roky zaruka a mam k tomu i nejakej kryt 🙂
O peníze mi ani tak nejde, mám na to našetřeno bokem. Jen jsem vznesl takový hloupý dotaz... 😀
Spíš mi jde o to, zda iP8 či iP8+. Jsem sportovec, hlavně cyklista a narvat to 8+ pádlo do kapsičky na zádech bude asi docela nepraktické (navíc váha 202g). Na druhou stranu bych moc rád větší displej, než je na 8 těch 4,7". Momentálně mám SE - kompaktnost super, ale rád bych nadupanější mašinu s větším displejem.
BTW: jaktože ho už takhle po dvou cyklech prodáváš? Nejsi spokojený? 🙂
Díky
Naopak jsem nadšený , hlavně z výdrže na jedno nabití a z fotoaparátu. Ale po těch pár dnech mi prostě víc sedne menší zařízení. Takže tohle prodám a koupím iPhone X na zkoušku a uvidim jak mi sedne , kdyz ne tak ho prodam a vratim se bud k iphone 7 nebo jeste lepe k SE
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.