Dobrý deň chcel by som sa opitat všimol som si väčšinou ked zapnem alebo teraz naposledy ked som aktualizoval iOS tak ked niekomu volám tak im píše ze súkromný hovor/neznáme ID volajúceho ... samozrejme idem vždy do nastavenia>telefón>zobraziť moje číslo a tam mi načítava asi 5sekund načítava ikonku zap/vyp následne mi ukáže ze je to zapnuté (je to v zelenom) ked to skontrolujem tak je vsetko v poriadku a následne zavolam zas na druhý mobil a uz ukazuje normálne kto vola .. je to večšinou po aktualizácii raz sa mi stalo ze som mal cez noc vypnuty mobil a stalo sa to znovu ale po skontrolovaní to uz ide normálne .. mate uz z niečim takimto skúsenosti ?? Dakujem s pozdravom Tomáš
Ja, aj otec sme mali presne taký istý problém. My sme to riešili tak, že sme u operátora deaktivovali službu CLIR (aj tak sme ho nepoužívali) a od vtedy je pokoj. Inak sme to nevedeli riešiť...
Jak zminujes, tohle se stava vetsinou pouze po aktualizaci ve velmi kratke dobe po zapnuti, nez se "propoji" icloud ucet a kontakty v nem.
Obcas (hooooooodne obcas) se to stane, pokud ti telefon z nejakeho duvodu "spadne" a restartuje se.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.