petrŠ wrote: Nikdo žádný nápad? V Apple prodejně také nevěděli. Třeba nějaká chyba v iOS 11 ani bych se nedivil Když jsem koukal na oficiánlí postup na Apple.cz tak tam nic takového nepopisují https://support.apple.com/cs-cz/HT207935 takže si myslím že to bude chyba v iOS 11 a oprava bude v některé z aktualizací.
Zdravím, tedka jsem si to vyzkoušel a jde mi to bez závad. Dal jsem nahrát a za tři vteřiny se nahrávalo, pak jsem to otevřel ve fotkách .
Tak mě teda už nic nenapadá , divný je že se ani o ničem jiném nezmiňuje samotný Apple 🙂 Pouze návod jak na to a žádná zmínka o tom že by to nefungovalo 🙁 Odzkoušel bych to u sebe ale iOS 11 nechci tahat ani na svůj současný iPhone 7 ani na iPad mini 4 😀 Ale zejtra mi PPL přiveze iPhone 8 Plus tak Ti dám vědět jestli mi to funguje 🙂 Ale sám si myslím že buď budeš mít někde nějakou chybu Ty (samozřejmě že to bude naprostá prkotina) a nebo si fakt myslím že to bude chyba v iOS . Jakou tam máš teĎ konkrétně verzi ?
iPhone 7 (128), iOS 11.0.2 - nahrávání obrazovky funguje normálně.
Jasny zitra to otestuju a dam vedet 🙂 ale ze by to bylo provazane s nejakou apple aplikaci ? To je mi divne tolik jich tam preci zas neni a navic me nenapada ktera by to mohla byt. Navic si myslim ze by to melo fungovat bez ohledu na nejakou aplikaci . Leda me napada ze bys to mohl mit zakazane nekde v nastaveni.
"Leda me napada ze bys to mohl mit zakazane nekde v nastaveni."
To by pak bylo logické, že by se to nenabízelo v ovládacím centru. I když v iOS 11 je asi možné vše 😀
Tak udělej druhé kolo a z jisti s čím to je propojené ať vím co mazat nemám 😛 😀 samozřejmě žertuju , hlavně že se to vyřešilo
No máš pravdu, taky mi to nešlo , ale udělal jsem co jsi popisoval a už to valí 🙂 jinak celkem z 8 Plus zatim dobrej pocit 🙂 je to dost svizny a zatim zadny problemy teda az na to ze kdyz jsem dal zalohu dat z icloudu , tak aplikace se mi nechteli instalovat musel jsem je vsechny odstranit a natahat rucne az na par vyjimek ktery se po smazani x aplikaci zacali instalovat sami 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.