Četl jsem akorát že se prej odlepuje při nabíjení displej
Koupil jsem iP8 plus a musím říct že v pohodě, výdrž dostačující. Celkově uplná spokojenost . 10 let samsung....trochu se s tím peru ale to se zvládne 😀
Ja mam uzasnej postreh, chtel jsem iphone X ale muzu podekovat Applu usetril mi minimalne 6 tisic korun koupil jsem si 8 Plus s tim ze ho budu mit jen do te doby nez vyjde iphone X ale padl mi do oka a uz si ho necham , menit kuli face ID a displeji fakt nebudu. Hold smula Applu ze ho nepustila driv
já teď uvažuju nad pivem že Xko by bylo super co se týká velikosti a že by částečně vynahradilo displej pluska ale nevím no , rozhodně vím že jestli někdy bude X Plus tak ho chtít nebudu pač to už bude takovej Phablet . nějak tajně sním že na jaře vyjde iPhone s tělem SE s tím že bude displej přes celou přední strany do toho bych asi šel 😛 Pač to by potom byla TA dokonalost Applu.
Dobry den presedlal jsem na Iphone 8 Plus z Androidu a jsem hodne zklamany z kavlity fotek, ktere dela Ip 8P, nejspis to bude nastavenim 🙁
Porizene fotky jsou hodne nizke kvality, pri lehkem zvetseni jsou kostickovane :-/ Poradi nekdo co je spatne ?iPhone dělá super fotky, ale podle mě používá velkou kompresi a při zvětšení 1:1 jsou velice patrné artefakty to "kostičkování". při tisku fotek na běžný formát do A5 to není takový problém, akorát při pořizování výřezů už je to poznat. na běžné použití bych se tím neznepokojoval, ale pokud by na fotkách hodně záleželo, je možnost fotit do RAWu a následně si fotky vyvolat podle potřeby v max. kvalitě.
myslím, že je to více než patrné, výřez 1:1 z ip8p, fotky z recenze na netu a další fotka je mnou focení sice ip7, ale ve srovnání s "normálním" foťákem. iphone v těch fotkách prostě dělá artefakty, ale jak říkám, pitvat je 1:1 nemá smysl, protože nikdo z toho tisknout plakáty nebude a na běžný tisk je to ok.
vlož jsem nějakou fotku z tvého mobilu, příp. pošli mailem, docela by mě to zajímalo, protože trošku zvažuju přechod z ip7 na ip8p, ale jen kvůli lepšímu foťáku. to že foťák má větší (lepší) snímač a lepší optiku je jasná věc, uvedený jev je ale ale způsobený postprocesem.
vormen píše:
vlož jsem nějakou fotku z tvého mobilu, příp. pošli mailem, docela by mě to zajímalo, protože trošku zvažuju přechod z ip7 na ip8p, ale jen kvůli lepšímu foťáku. to že foťák má větší (lepší) snímač a lepší optiku je jasná věc, uvedený jev je ale ale způsobený postprocesem.Jeste to proberu a porovnam s kolegou ktery ma ip7p a uvidim, mozna zbytecne plaším 🙂
Po rozbalení nového Iphone 8 od Vodafonu jsem jsi všim že na zadní straně někde přesahuje lepidlo, je to důvod na reklamaci?
u telefonu za 5 tis. bych to přehlídl, ale u iphonu by mě to pěkně naštvalo, tam očekávám naprosotu dokonalost. druhá věc je ale zda reklamovat nebo ne. pokud bych věděl, že dostanu úplně nový kousek, tak bych reklamoval, jinak ne.
No právě to mě napadlo, nejedná se o čínskou napodobeninu, tady čekám vychytané detaily. U vodafonu bych dostal repas?
hodně se různě řešilo, že iphony od operátora se musí reklamovat pouze přes ně, nevím, netuším jak je to teď, ale pokud ano, tak hodně štěstí.
vormen píše:
hodně se různě řešilo, že iphony od operátora se musí reklamovat pouze přes ně, nevím, netuším jak je to teď, ale pokud ano, tak hodně štěstí.První rok můžeš reklamovat v servise sám...protože běží roční záruka Apple.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.