Zdravím, mám otázku. Co je lepší? Předobjednat iPhone X z Apple Storu nebo od autorizovaného prodejce? (iStores) Záleží mi spíše na rychlosti dodání - jestli iPhone dostanu rychleji v iStores na ruku nebo od Applu přes dopravce. Díky.
Osobně bych udělal předobjednávky obě a i tak bych si nebyl jistej, jestli se na tebe opravdu dostane.. 😀 Každopádně je to jedno, pokud budeš mít to štěstí, tak 3.11. si jej buď vyzvedneš u autoritovaného prodejce, nebo ti jej přiveze kurýr vzhledem k tomu, že do prodeje půjde 27.10., Apple odesílá hned a fakt bych se nebál, že by ti to kurýr nepřivezl, za ty dny . Jinak si osobně myslím, že předobjednávky na apple.cz nebudou a bude rovnou přímý prodej..
Tak beru zpět ten přímý prodej, na Apple,cz budou též predobjednavky 🙂
Nikde nikdo nepsal, že budou dostupné až v lednu 😀 Určitě budou nějaké menší dodávky, ale rozhodně se nedostane na každého, to určitě ne.. 🙂
Co se týká reklamaci, tak to neřeším, nakonec to stejně beru jako plus a zvýšenou možnost do budoucna, že za telefon dostanu třeba díky reklamaci peníze zpět..:)petrŠ píše:
Dnes jsem kupoval iPhone 8Plus v Praze v Apple prodejně a tam mi potvrdili že iPhone X bude v ČR dostupný nejdříve v lednu.Tak s tím ať jdou do hajzlu ! Takže než za něj člověk vyplázne 30 tisíc ale ještě s ním vyjebou tak že mu dodají nejdřív v lednu ? Ať si ho teda strčí do prdele , prdel ať si dělaj z někoho jinýho . Radši zůstanu u iPhone 7 ještě nějakej ten rok 😉
petrŠ píše:
Je to i s verzi u iP 8 256gb. Ty budou tak za měsíc. Jsou jen 64gb.To je velice smutný , dělaj z nás akorát blbečky . Tohle by si firma jako je Apple neměla nikdy dovolit takovej kiks
Musíte brát ohled na to, že náš trh je pro ně naprostý nic. Buďte rádi že sem ty iPhony vůbec dorazí..
BTW: Já už týden čekám na sedmičku, objíždím celý Brno a nikde nic 😀
32GB, black, ale je to moje chyba, byl jsem moc línej si ji i rezervovat, natož objednávat po netu. 😀
Alza ich ochvilu naskladni...
Vím, ale iPhony beru zásadně přímo od Applu nebo z iStyle
petrŠ píše:
Dnes jsem kupoval iPhone 8Plus v Praze v Apple prodejně a tam mi potvrdili že iPhone X bude v ČR dostupný nejdříve v lednu.V jaké prodejně jsi ho bral? Jsem si prakticky jistý, že ti teď nikdo s jistotou rozhodně neřekne, že do ČR se dostanou až v lednu.. 😀 Navíc, každý apple reseller má předobjednávky na 27. října a prodej od 3. listopadu, opravdu by někdo z nich dělal předobjednávky o dva měsíce dříve? Opravdu by si někdo z nich dovolil uvést oficiální datum prodeje na 3. listopadu aby ti pak telefon hodil v půlce ledna? To asi ne. Jasně, opravdu se nedostane na každého a někdo opravdu bude čekat třeba měsíc a půl, než se na něj dostane, ale fakt nehrozí, že by do ČR nedošlo do konce roku nic.. 😆
a1capo píše:
V jaké prodejně jsi ho bral? Jsem si prakticky jistý, že ti teď nikdo s jistotou rozhodně neřekne, že do ČR se dostanou až v lednu.. 😀 Navíc, každý apple reseller má předobjednávky na 27. října a prodej od 3. listopadu, opravdu by někdo z nich dělal předobjednávky o dva měsíce dříve? Opravdu by si někdo z nich dovolil uvést oficiální datum prodeje na 3. listopadu aby ti pak telefon hodil v půlce ledna? To asi ne. Jasně, opravdu se nedostane na každého a někdo opravdu bude čekat třeba měsíc a půl, než se na něj dostane, ale fakt nehrozí, že by do ČR nedošlo do konce roku nic.. 😆Apple to takhle udělal loni s Apple Watch Nike+, kdy měli být už v listopadu, psané i u resellerů, ale na skladě byly až v lednu (možná pár kusů dřív, ale co jsem se koukal minimálně 2x týdně, tak byly stále nedostupné)
Apple to takhle udělal loni s Apple Watch Nike+, kdy měli být už v listopadu, psané i u resellerů, ale na skladě byly až v lednu (možná pár kusů dřív, ale co jsem se koukal minimálně 2x týdně, tak byly stále nedostupné)
[/quote]Nejsem si úplně jistý, jestli lze tohle srovnávat. Každopádně, nejen reselleři, ale i apple na svých stránkách má psane predobjednavky na 27. Října a 3. Listopadu tam má psaný prodej. Osobně mi přijde spíš nereálný, že by se to opravdu stalo tak, že k nám první kusy dorazí až v lednu..:) Ano, je pravděpodobné, že dojde první vlna na zahájení prodeje a další vlna dojde až v lednu..:)
Zřejmě jsi generální ředitel APPLE pro CZ region, ale určitě bude k předobjednání i 256GB varianta. Je možné, že se okamžitě vyprodá prvních pár set ks, které se k nám dostanou a na AS vyskočí dodací termín 8-12 týdnů, ale spíše počítám s tím, že bude vyprodaná hlavně 64GB varianta. 35k za 256GB zase dají jen velcí fandové a těch bude sice dost, ale ne milióny.
Nechme se překvapit, ale stejně se nakonec všichni dočkáme... 😛No páni, sám velký Mike-Biker zavítal na naše fórum. 😀
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.