Dobrý den, asi už se tu lidi ptali. Zajímá mě jen jestli když koupím telefon v USA konkrétně teď tu 8čku tak jestli mi poběží v ČR normálně. Děkuji
Ano, pokud nekoupíš SIM lock, nebo bez SIM pro operátora Verizon.
Musíš koupit verzi SIM Free!Nový zdroj není potřeba, stačí pouze redukce na českou zásuvku. Ta není drahá.
To ano, ale pak se z toho stává bambule. Lepší koupit origo EU nabíječku a je to.
No jsem trochu hnidopich
Nebudou fungovat frekvence LTE a to
1,3,7,8,20,
A UMTS
900 a 2100 MHZ
Tak asi takto Ironside:
Jen si rýpnu do to co jsi napsal. Nebudu fungovat frekvence .......
Kupuji ve Státech iPhony už pár let a neuvědomuji si, že by mě jejich používání v Česku nějak omezovalo. A nemá proč. Technická specifikace je u neblokovaných iPhonů shodná s těmi co koupíš v ČR. Teď používáme doma dva modely A1660. Pokud je porovnáš, nenajdeš technický rozdíl.
Uzavřel bych to, pokud před pořízením v Apple Storu vzpomeneš, že si telefon vezeš do Evropy, neprodají ti nic špatného. Pokud kupuješ například na eBay, stačí se mrknout na český stránky Applu a porovnat si daný model a technickou specifikaci.
Nebo máš jiný názor? 🙂
Myslím,že pro Evropu je model A17xxxx
Aby někdo nezačal plašit,jsou frekvence LTE,které operátor může a nemusí někde používat.Jde spíše o rychlost LTE,takže někde kde je špatný signál bude mít evropská verze ještě LTE a ty 3G ...uznávám,že na praktické využití to nemá vliv.Podpora pasem je u obou dvou modelu stejna, takze je vesmes jedno, jestli clovek bude mit 16xx nebo 17xx. (Pokud se bsvime o US vs. Evropa.
Chybejici pasma se vyskytuji u modelu 1780 (Cina).
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.