Zdravím Apple komunitu! Přicházím k vám s prosbou o radu, nebo spíš o váš názor či zkušenosti. Nedávno jsem si všiml, že se mi zkrátka levý horní růžek displeje trošku zbarvuje (zjistil jsem, že je to asi podle toho jako pozadí na uzamykací obrazovce mám). Protože když jsem měl tmavší pozadí, pouze se mi to ztmavovalo. Teď mám pozadí s výraznou červenou, a růžek je pro změnu červený - viditelný hlavně na světlém pozadí. Zkoušel jsem teda screenshotnout obrazovku, jestli to není chyba samotného iOS (dokonce i po dnešní aktualizaci na iOS 11 problém přetrvává), se chyba neprojevila. Takže přikládám fotku, kterou jsem fotil zrcadlovkou a sami si můžete všimnout, že zkrátka v tom levém horním růžku to je trošku načervenalé. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Mám nějak vadné LCD? Jedná se o iPhone 6S Plus 16GB... Všem hrozně moc děkuji za odpověď a kdyžtak se omlouvám za trošku roztržitý sloh, ale nějak už v půl třetí nedokážu dát dohromady nic srozumitelného Příloha: http://www.jskorepa.cz/ostatni/iphone_ruzek.jpg
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.