Zdravím, jaký máte názor na nový iPhone X? Co si myslíte o displeji nebo spíše o jeho “rozvržení”, neumím si třeba moc představit sledobat na něm film nebo web v “landscape” režimu, protože tam budou prostě vidět ta černá, nevyplněná místa, respektive “pruhy” (přirovnal bych to trochu k videu s poměrem stran 4:3 sledované na širokoúhlém monitoru s poměrem stran 16:9). Ale třeba to Apple ještě nějak pořeší. Budu rád, když se kdokoliv ozve a řekne svůj upřímný názor !
Nechci zakladat nove tema tak se zeptam tady. Kdy jsou predobjednavky vim a kdy to jde do prodeje taky , ale rad bych se zeptal kde je nejlepsi si ho objednat ? Ze stranek Applu nebo treba T- mobile, Alza? A je dobre ho kupovat v teto prvni vlne ?
TouchID mám rád, asi mi aj vyhovuje viac, ako FaceID, ale
vzhľadom na trend kopírovania ostatných značiek pomaly, ale isto bude menej čítačiek odtlačkov vo všeobecnosti. Dám čítačkám odtlačkov ešte rok, maximálne dva.Kebyže neboli také veľké úniky informácii, prekvapený by sme boli oveľa viac. Niekto možno pozitívne niekto negatívne. Telefón je za mňa veľmi podarený. Každý má iný vkus a preto sa napríklad mne osobne nepáči zadný fotaparát. Narozdiel od 8 Plus alebo 7 Plus je výzor fotoaparátu strašný. Inak mu už nemám čo vytknúť, ale cena je podľa mňa veľmi prehnaná, keďže to bude zrejme telefón pre iných ľudí, pretože 1400€ dať za telefón je za mňa veľmi veľa. Za dalšie si myslím že Touch ID bolo oveľa lepšie a aj to je dôvod prečo by som si ho ja nekúpil.
Nelibi se mi na nem ten flek nahore 🙂 Do fotek to leze.. to uz vime zalezi jak to bude u her a videii 😕
http://youtu.be/NKz1tcwZ6loJeště další otázka : Jaká je šance že se na mě dostane iPhone X z první várky která půjde do světa začátkem listopadu ? Nebo co udělat pro to aby se ke mě dostal iPhone X v první várce ?
Tak pokud to bude mít výrobní vadu tak nebude problém to vyreklamovat ne ? Rovnou by mi dali nový kus nebo se pletu ?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.